Salutare la toti membrii.
O mica problema la picassoul meu: nu vrea sa reseteze intervalul de service ,nu vrea sa numere de la 10 la 0,poate aveti o idee .
resetare interval service
Moderator: Echipa Tehnica
Re: resetare interval service
Eu am resetat intrvalul de service. Atunci cind am pus contactul,am apasat imediat butonul din bord si am tinut apasat 10 secunde si a mers, dar am o xsarazcscristi scrie:Salutare la toti membrii.
O mica problema la picassoul meu: nu vrea sa reseteze intervalul de service ,nu vrea sa numere de la 10 la 0,poate aveti o idee .
-
- pasionat
-
- pasionat
Mai incearca inca o data dar respecta cu strictete pasii de mai jos:
- cu contactul pus apesi butonul de la maneta stergator pana iti afiseaza "kilometrajul partial"
- iei contactul
- apesi butonul 000000 tripometer si il tii apasat incontinuu
- pui contactul
- vei observa numaratoarea inversa 10 . 9 . 8 .......2 . 1 . 0
- iei contactul
- iei degetul de pe butonul tripometer
- pui contactul si cheita ar trebui sa dispara
La mine dupa resetare arata 14800 de km si scade corespunzator km parcursi.
Cred ca ne-a scapat sa iti povestim despre aliniatul 1. Imaginea din bord trebuie sa fie aceea cu kilometrajul partial adica masinuta ...cu un "stalp" in urma ei.
succes !
- cu contactul pus apesi butonul de la maneta stergator pana iti afiseaza "kilometrajul partial"
- iei contactul
- apesi butonul 000000 tripometer si il tii apasat incontinuu
- pui contactul
- vei observa numaratoarea inversa 10 . 9 . 8 .......2 . 1 . 0
- iei contactul
- iei degetul de pe butonul tripometer
- pui contactul si cheita ar trebui sa dispara
La mine dupa resetare arata 14800 de km si scade corespunzator km parcursi.
Cred ca ne-a scapat sa iti povestim despre aliniatul 1. Imaginea din bord trebuie sa fie aceea cu kilometrajul partial adica masinuta ...cu un "stalp" in urma ei.
succes !
Problema rezolvata, de vina a fost releul regulator de la altelnator care nu era ce trebuie(a fost pus unul care cu o mica modificare s-a potrivit dar dupa 4 ani a cazut).Am schimbat releul cu unul original si acum pot reseta linistit cheia de service.A revenit si acea functie de save energy care nu m-ai mergea puteam sa stau cu radioul deschis pan se ducea bateria. Asa ca aveti grija ce piese montati!
BAFTA TUTUROR
BAFTA TUTUROR