probleme pompa motorina
Moderator: Echipa Tehnica
probleme pompa motorina
salutare tuturor.de ceva timp masina nu imi mai indica corect cantitatea de motorina pe ceas.am scos pompa,am curatat lamelele pe care culiseaza plutitorul dar degeaba.am verificat functionarea plutitorului cu un aparat de masura si pe aparat imi arata ca lucreaza normal dar in bord cand imi arata la maxim,cand la jumatate, cand se aprinde becul de gol.poate sa fie din cauza ceasului din bord sau de la vreun cablu?daca este cineva care documentatie despre aceasta problema, va rog ajutati-ma!as vrea sa stiu cum se trimite practic semnalul de la plutitor la ceasul din bord.va multumesc
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori
- Cauta in forum
- 07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
- PARTENERI
- Link-uri utile
- Statistici
- Totals
Total mesaje 187705
Total subiecte 18628
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 24
Users per day: 1