Xsara - demontare RadioCD original

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

Cristian
simpatizant

Xsara - demontare RadioCD original

Mesajde Cristian » Lun 06-Dec-2004 14:29

Buna,

Stie cineva cum se demonteaza (cum se scoate din bord) RadioCD-ul original? (sau Radio K7 original, banuiesc ca are acelasi sistem de prindere).

A schimbat cineva RadioCD original cu un alt CD de pe piata?

Multumesc,
Cristi

[BLC]Maravella
just curious

Mesajde [BLC]Maravella » Mar 07-Dec-2004 09:21

Intreaba-l pe adytzu, el stie cu sigurantza, ca nu mai are radio-cd-ul original pe mashina, l-a schimbat cu un Clarion (chiar daca Xsara 2 e echipata - chipurile - tot cu Clarion) ;)

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mar 07-Dec-2004 09:38

Wrong answer. Eu am cumparat-o fara CD-ul original si fara boxe (doar cu firele trase). Adica asa am comandat-o si a venit, bineinteles cu masca centrala corespunzatoare. S-ar putea sa fie la fel, nu stiu. Iar de pus CD-ul, mi l-au montat cei de la OMA Alarm (importatori oficiali Clarion) ca de la ei l-am luat. Mi-am montat tot instalatie Clarion (CD Player si boxe) dar de o clasa superioara celei din echiparea standard.
Daca te ajuta cu ceva, am acasa clemele de scoatere a CD-ului. Poate se potrivesc si la tine.

scozmin
pasionat

Mesajde scozmin » Joi 09-Dec-2004 11:01

sal
stie cineva daca cd playeru original are vreo intrare de linie prin spate?
vreau sa folosesc un mp3 player
cosmin

naecostel
simpatizant

Mesajde naecostel » Sâm 04-Feb-2006 12:55

salut,eu am pus mp3 la o firma vis a vis de casa de casatorii a sectorului6 :lol: sau folosit de ce au avut la bord.Mi-au trebuit numai rama exterioara si ceva fire :? an rest nimic,deci tii recomand au de toate! :P

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 06-Feb-2006 00:51

adytzu:ai si mp3 player?cati bani a facut toata operatia (materiale plus manopera) daca nu te superi?eu vroiam sa-mi bag modulator fm ca este investitia minima, dar am probat la un amic pe un pejo 307 si fasaie cam k un radio de C4 :twisted: ...asa ca vreau rcd+mp3?aveti idee ce asi putea face cu radiocd-ul vechi si cu boxele???
gratis nu le dau, ca-s foarte bune :wink:
Cosmin
high energy music expression

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Lun 06-Feb-2006 01:21

bezz
da un anunt pe net ..poate vrea cineva sa`ti cumpere .... daca nu ... duminica in targ la vitan .....

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 06-Feb-2006 09:43

bezz scrie:adytzu:ai si mp3 player?cati bani a facut toata operatia (materiale plus manopera) daca nu te superi?eu vroiam sa-mi bag modulator fm ca este investitia minima, dar am probat la un amic pe un pejo 307 si fasaie cam k un radio de C4 :twisted: ...asa ca vreau rcd+mp3?aveti idee ce asi putea face cu radiocd-ul vechi si cu boxele???
gratis nu le dau, ca-s foarte bune :wink:

Nu, nu am mp3player. Acum 4 ani cand am luat-o, costa o caruta de bani si am considerat ca nu se merita. Oricum CDPlayer-ul meu, a fost varf de gama si cand l-am luat costa 12 mil. (eu l-am luat cu 8 ca l-am luat de pe stand, fiind ultimul din magazin). Boxele sunt tot Clarion (2 fata+2spate+twitere separate pe fata), n-as putea sa-ti spun ce model ca nu mai stiu. Din cate mi-aduc aminte, dar nu bag mana in foc, totul a costat in jur de 350 euro.
In primavara, de Pasti, am de gand, insa, s-o schimb integral toata instalatia audio. Mi-au crescut si mie pretentiile, ce vreti!?! :twisted:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 06-Feb-2006 19:19

merci la amandoi 8) ma laud eu cand imi voi pune instalatie noua.
Cosmin

kata
pasionat

Mesajde kata » Mar 07-Feb-2006 09:20

bezz, poate ti l iau eu pe ala original.
mie mi s a blocat un cd in el si tre sa ma duc sa vad ce are. daca nu mi l fac pe garnatie tre sa investesc... :cry:

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mar 07-Feb-2006 16:18

bezz, m-ar interesa si pe mine, lasa un nr de tel
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 07-Feb-2006 23:01

mai draga :D , nu va inghesuiti, inca nu am decat cam jumate din banii pentru radio-cd nou...mai am de strans...va anunt cand le voi vinde...scuze daca nu m-am facut inteles :oops: dar din pacate s-ar putea sa mai dureze...asta in caz ca nu castig la loto :D
Cosmin

naecostel
simpatizant

Mesajde naecostel » Mie 08-Feb-2006 09:37

am eu radiocd-ul original de dat daca al dorests cineva.dupa cum am mai scris mi-am montat un mp3.el+montaj 10.000.000m-a dus! :?

Blinkin
just curious

Mesajde Blinkin » Vin 29-Mai-2009 15:06

[BLC]Maravella scrie:Intreaba-l pe adytzu, el stie cu sigurantza, ca nu mai are radio-cd-ul original pe mashina, l-a schimbat cu un Clarion (chiar daca Xsara 2 e echipata - chipurile - tot cu Clarion) ;)

e foarte usor ... pe lateral ai 2 capace .. apesi in parea exterioara a capacului si se desface in sus .. sub ai 2 holsuruburi .. si gata l`ai desfacut din bord

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Vin 29-Mai-2009 20:30

Blinkin scrie:
[BLC]Maravella scrie:Intreaba-l pe adytzu, el stie cu sigurantza, ca nu mai are radio-cd-ul original pe mashina, l-a schimbat cu un Clarion (chiar daca Xsara 2 e echipata - chipurile - tot cu Clarion) ;)

e foarte usor ... pe lateral ai 2 capace .. apesi in parea exterioara a capacului si se desface in sus .. sub ai 2 holsuruburi .. si gata l`ai desfacut din bord

raspunsul la care faci referire are 5 ani vechime

Înapoi la “Electrica - Xsara”