Lumini Xsara
Moderator: Echipa Tehnica
Si la mine la Xsara, la unul din faruri au aparut niste pete pe interior ca si cum ar fi aburit.
Eu am becurile originale, deci nu poate fi vorba de putere prea mare.
Nici condens nu prea pare sa fie.
Ma gindesc sa fie vorba de o depunere rezultata din incalzirea becurilor?
Oricum, tare mi-ar place sa stiu cum (si daca) se dau jos "capacele" de policarbonat ale farurilor pentru a le sterge....
Eu am becurile originale, deci nu poate fi vorba de putere prea mare.
Nici condens nu prea pare sa fie.
Ma gindesc sa fie vorba de o depunere rezultata din incalzirea becurilor?
Oricum, tare mi-ar place sa stiu cum (si daca) se dau jos "capacele" de policarbonat ale farurilor pentru a le sterge....
in legatura cu petele "laptoase" aparute pe "sticla" farurilor (care de fapt este de plastic), pe forumul daciaclub.ro s-a deschis o discutie din care a reiesit (sau cel putin asa am inteles eu) ca aceste pete apar din cauza radiatiilor UV emise de becuri
studiati acele discutii, poate va lamuriti..
studiati acele discutii, poate va lamuriti..
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.
ete asta-i link-ul
http://www.daciaclub.ro/index.php?showt ... hl=plastic
PS
sper sa nu ma injure prea tare unii....
http://www.daciaclub.ro/index.php?showt ... hl=plastic
PS
sper sa nu ma injure prea tare unii....

Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.
Nu stiu daca baietii 'ceia de pe forum erau foarte in tema, dar eu chiar as fi curios ce zice firma Citroen de subiectul asta.
Nu de alta, dar aici chiar nu se poate da vina pe exploatare, cel putin pentru cei care au becurile originale...
simplu: firma citroen zice sa vorbesti cu reprezentanta locala - eu chiar le-am scris in Franta referitor la problema asta.
cine e reprezentanta locala? ... ATS.. care dealtfel, nu zic nu, m-au contactat imediat, dar de rezolvat ...

[/url]
-
- RETRAS LA PENSIE
Da asa este, materialul este policarbonat.
Majoritatea farurilor din ziua de azi folosesc policarbonatul, care are proprietati optice deosebite ca si sticla (intr-adevar lentilele de ochelari "de plastic" sint facute din policarbonat).
Raspunsul celor de la ATS exceleaza prin diletantismul specific.
Pe principiul asta dupa 5 ani s-ar putea sa se opacizeze de tot si sa spuna ca trebuie sa schimbi farurile din motiv ca sint de "plastic".
Eu totusi ma intreb daca ceea ce se vede nu este o depunere care se poate sterge cu alcool, numai sa poti avea acces inauntru.
Majoritatea farurilor din ziua de azi folosesc policarbonatul, care are proprietati optice deosebite ca si sticla (intr-adevar lentilele de ochelari "de plastic" sint facute din policarbonat).
Raspunsul celor de la ATS exceleaza prin diletantismul specific.
Pe principiul asta dupa 5 ani s-ar putea sa se opacizeze de tot si sa spuna ca trebuie sa schimbi farurile din motiv ca sint de "plastic".
Eu totusi ma intreb daca ceea ce se vede nu este o depunere care se poate sterge cu alcool, numai sa poti avea acces inauntru.
-
- RETRAS LA PENSIE
-
- RETRAS LA PENSIE