radio cd nu mai functioneaza
Moderator: Echipa Tehnica
radio cd nu mai functioneaza
Este cel original(vdo) a avut o perioada cand mergea bine, iar la un momentdat nu mai scotea nici un sunet pe functia de CD.scoteam cd.si il introduceam din nou si isi revenea.Azi nu a mai fost asa nu a mai functionat cd,incarca foarte mult si nimic,am verificat si nu se invarte.Ce sa fac.Nu vreau sa il inlocuiesc pt ca am comenzi pe volan.Pot folosi eventual ceva pe auxiliar.Ce sfaturi imi dati.
Bine ai venit in clubul celor cu probleme la radio original. O solutie ar fi sa cumperi altul identic..avea cineva de vanzare unu pe aici la 150 ron la care tre sa mai adaugi costul unei activari prin lexia.
Pentru reparatie, ar trebui sa incerci mai intai cu un cd de curatare.
Pentru reparatie, ar trebui sa incerci mai intai cu un cd de curatare.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Incearca pe al o reprezentanta Clarion, poate gasesti ceva modern si compatibil cu comenzile pe volan..apoi ne spui si noua..cred ca multa lume este interesata de acest subiect. daca nu si iti merge radioul, il lasi pe asta si montezi un xcar link in torpedo.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
http://www.clarionworld.co.uk/stock/dxz468rmp.asp
Oare ... citez ... Can be linked to many factory-fitted remote control systems (requires accessory interface).. o insemna ca se pot lega comenzile de la volan?
Pe un site romanesc pe care erea la vanzare respectivul aparat, pe care nu il afisez sa nu se considere reclama, scriau ceva de genul ...Capacitate de comanda la volan OEM .
Oare ... citez ... Can be linked to many factory-fitted remote control systems (requires accessory interface).. o insemna ca se pot lega comenzile de la volan?
Pe un site romanesc pe care erea la vanzare respectivul aparat, pe care nu il afisez sa nu se considere reclama, scriau ceva de genul ...Capacitate de comanda la volan OEM .
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
da poti scrie, deh, nu suntem CNA
:)
si nueste reclama daca folosesti in site ca referinta.
Nu de lata, dar brusc subiectul mi se pare simie foarte interesant.

si nueste reclama daca folosesti in site ca referinta.
Nu de lata, dar brusc subiectul mi se pare simie foarte interesant.

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
http://www.tuning-logan.ro/?template=pr ... tegorie=38
Pai aici am gasit eu, in timp ce cautam cadou pt o ruda cu Logan
. Ar fi clarionul ala la 539 ron...mai este unu mai ieftior dar nu zice nimic de compatibilitate cu comenzile pe volan.
Presupun ca cbx a pus linkul cu firma care comercializeaza mufele si firele de legatura intre aparat si comenzile masinii.
Pai aici am gasit eu, in timp ce cautam cadou pt o ruda cu Logan

Presupun ca cbx a pus linkul cu firma care comercializeaza mufele si firele de legatura intre aparat si comenzile masinii.
Si dupa jumatate de ora de cautare
linkul mai exact ar fi asta:
http://www.metrafo.ro/produse/adaptoare ... rd=Clarion
Scump, domne, scump
, dar este bine stiut ca exista pe piata.
Am senzatia ca asta este pentru sony, dar este singurul care mere si pe xsara se pare, deci trebuie gasit un sony smecher care sa fie compatibil. Oricum adaptorul plus un radio cd costa sub 900Ron, mult sub ce costa un radio-cd de origine in reprezentanta, avantaje in plus sunt o gramada in timp ce singurul avantaj al celui de origine este ca nu se complica nimeni sa il fure.

http://www.metrafo.ro/produse/adaptoare ... rd=Clarion
Scump, domne, scump

Am senzatia ca asta este pentru sony, dar este singurul care mere si pe xsara se pare, deci trebuie gasit un sony smecher care sa fie compatibil. Oricum adaptorul plus un radio cd costa sub 900Ron, mult sub ce costa un radio-cd de origine in reprezentanta, avantaje in plus sunt o gramada in timp ce singurul avantaj al celui de origine este ca nu se complica nimeni sa il fure.
am si eu o belea
La multi ani in primul rand
va rog frumos daca ma puteti ajuta cu niste informatii... de ceva timp caut seria de la tranzistorul responsabil cu partea de cd , mi`a bufnit si nu se mai cunoaste nimic scris pe el , ca idee e pus pe un radiator mic , nu finalii, un tranzistor cu 3 picioruse
va multumesc si astept un raspuns
va rog frumos daca ma puteti ajuta cu niste informatii... de ceva timp caut seria de la tranzistorul responsabil cu partea de cd , mi`a bufnit si nu se mai cunoaste nimic scris pe el , ca idee e pus pe un radiator mic , nu finalii, un tranzistor cu 3 picioruse
va multumesc si astept un raspuns
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308