De curand mi s-a ars faza scurta la farul din dreapta; am schimbat becul (la un service agreat, unde au pus un H4 Bosch); la scurt timp (o saptamana) - a inceput sa nu mearga semnalizarea pe stanga DACA AVEAM FARURILE APRINSE; lucru curios - nu era becul ars la semnalizare, daca apasam butonul din capatul manetei semnalizatorului (cel care activeaza aprinderea automata a farurilor pe baza senzorului de lumina) semnalizarea mergea fara probleme pana la urmatoarea actionare; de asemenea semnalizarea mergea fara probleme daca nu aveam aprinse farurile. Semnalizarea pe dreapta merge fara probleme cu sau fara faruri aprinse. Totodata am remarcat ca faza lunga nu ramanea aprinsa, practic revenind pe faza scurta cand lasam maneta din pozitia tras spre volan; daca apasam iar butonul din capatul manetei semnalizatorului functiona normal... Am fost la service unde electricianul a spus ca sunt niste contacte cu probleme si mi-a oferit schimbarea blocului manetei de semnalizare. Eu insa cred ca e o problema cu computerul masinii pentru ca un contact imperfect mi se pare ca nu ar trebui sa raspunda la comanda butonului din capatul manetei semnalizatorului.
Ma tem ca voi schimba degeaba blocul manetei de semnalizare... ce ma sfatuiti sa fac?
Defect ciudat semnalizare stanga
Moderator: Echipa Tehnica
este posibil sa mearga sa demontezi maneta si sa cureti contactele. Daca nnu merge nici atunic trebe schimbat blocul de lumini, dar cea mai buna solutie este unul second hand.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Asta e o regula, mie ca sa imi verifica incalzirea la oglinda laterala mi-au stricat mecanismul de reglare. Dar e treaba lor sa repare ce au stricat, tre sa te tii de capul lor. Eu zic sa iti schimbe blocul de lumini, ca ala daca se strica dupa ce iese din garantie e vro 2400lei unul nou daca este modelul meu si sigur ala este pentru ca e varianta mai noua... bineinteles daca nu gasesc ei alta cauza. Fii sigur insa ca nu se vor baga ei doar sa desfaca si sa curete maneta.
Daca iti schimba blocul de lumini, sa verifici apoi de fata cu ei, semnalele, dupa ce ai luat maxim stanga si maxim dreapta cu volanul. Blocul de lumini are un fel de folie de contacte care daca nu este bine montata, se rupe la actionarea volanului.
Daca iti schimba blocul de lumini, sa verifici apoi de fata cu ei, semnalele, dupa ce ai luat maxim stanga si maxim dreapta cu volanul. Blocul de lumini are un fel de folie de contacte care daca nu este bine montata, se rupe la actionarea volanului.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
-
- pasionat
Oricum sper sa fie la fel de priceputi pe cat par de amabili. Dar din ce am remarcat la prima revizie sunt probleme cu configurarea softului lor, mi-au spus ca trimit datele in Germania si de acolo primesc raspuns pe email la orice nu iese bine la testul cu programul de diagnoza. Mi se pare un pic aiurea... evident ca pe chestia asta m-au tinut cateva zile fara a rezolva o problema as zice minora detectata cu acea ocazie. Bine ca nu am fost nevoit sa le si las masina pe acea perioada dar imi intelegeti temerile... as sufla si in iaurt acum.