probleme cd
Moderator: Echipa Tehnica
probleme cd
Stie cineva cum as putea sa scot cd-ul din casetofon,este clarion,original.S-a blocat si nu vrea sa mai iasa,se aude numai un zgomot ca si cum ar incerca sa-l scoata...dar nimic.Mai am o problema cu borna de plus de la baterie,s-a depus multa calamina si nu o mai pot desface,dk stiti vreun spray ,ceva...multumesc.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
...de scos cd-ul din player nu poti sa o faci decat daca dai player-ul afara din bord... cu aceasta ocazie daca cd-ul este valoros si merita efortul "descarcerarii" de bine, daca nu arunca-l cu totu' pentru ca nu merita efortul sa il repari (de altfel nici nu cred ca il poti repara ci doar sa-l carpesti un pic sa mai merga vreo doua melodii)... iti montezi un HUD Alpine, Clarion, Kenwood sau Sony (in ordine alfabetica si nu neaparat in ordinea calitatii) si iti cumperi de la metrafo.ro in functie de cati bani esti dipus sa dai o masca adaptoare pentru player si eventual o interfata pentru comenzile de pe volan...
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
De bonrna presupun ca te referi la clestele care se prinde pe borna. Cu 2 chei potrivite, de preferabil una tubulara se desface. Si eu m-am chinuit ceva. Cd-ul deasemenea il poti scoate, nu este greu. Dar dupa eu nu am mai reusit sa folosesc unitatea optica si a trebuit sa o inlocuiesc. Deci cea mai buna solutie ar fi un centru de reparat radio-cd.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...