bipuri
Moderator: Echipa Tehnica
bipuri
am schimbat cd palyerul cu unul de la un c5 [pentru ca am vrut unul original]si pe langa ca nu functioneaza numai pe radio se si aude niste bipuri constante in difuzoare care isi maresc volumul daca actionez butonul volum si daca il dau pe zero tot se aude un bip continuu si regulat dar foarte incet , ibntrebarea mea ar fi oare de ce bipuie asa de innervant si oare are legatura cu un car kit nokia ce este instlat pe masina [asa am cumparato]?
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
bipuri
da,intradevar am facut multe greseli de ortografie..dar revenind la subiect ce sa fie lexia asta si pana la urma ce cod trebuie sa bag pt ca radio functioneaza bine , ce idee imi sugerati sa scap de bipurile alea?
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
bipuri
mersi de informatie am sa caut sa ma duc la o diagnoza lexia poate scap de bipuri ,dar parerea mea este ca din cauza ca nu este cd al masinii original au aparut bipurile pentru ca toate legaturile sant bine facute adica numai am facut legatura intre mufe dar ce am mai observat este ca cd playerul mai are o mufa cu multi pini si mai mici dar nu imi dau seama la ce ar ajuta sau la ce se folosea pe C5
Re: bipuri
psybross scrie:mersi de informatie am sa caut sa ma duc la o diagnoza lexia poate scap de bipuri ,dar parerea mea este ca din cauza ca nu este cd al masinii original au aparut bipurile pentru ca toate legaturile sant bine facute adica numai am facut legatura intre mufe dar ce am mai observat este ca cd playerul mai are o mufa cu multi pini si mai mici dar nu imi dau seama la ce ar ajuta sau la ce se folosea pe C5
Ai rezolvat problema ? Am incercat sa schimb radio-cass-ul meu de pe Xsara cu un CD de pe C3. Totul functiona normal inclusiv comenzile de la volan insa.. la fel beepuri. M-ar interesa si pe mine daca ai gasit rezolvare si cum ai facut?
Mufa cu mai multi pini este pentru conexiuni auxiliare: magazie cd, telefon....si altele.
lexia are proprietatea miraculoasa ca poate "imperechea" diferite subansamble electronice intre ele si/sau cu BSI-ul masinii. e ca si cum ai instala un driver original la placa video. merge si cu unul generic, dar la capacitate scazuta.
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Ti-as da cu cea mai mare placere dar nu stiu exact despre ce e vorba. Am avut inainte un MP3 Player Blaupunkt , cumparat din Germania, care avea aceleasi mufe de care spune-ai(un al treilea rand pe langa cele doua) si am citit in cartea lui ce se mai putea conecta la el: amplificator, magazie cd, telefon de masina cam atat imi aduc acum aminte.
Cred ca un manual de utilizare te-ar ajuta mult ...sau poate gasesti pe net modelul de cd si vezi la ce e compatibil sa se conecteze.
Cred ca un manual de utilizare te-ar ajuta mult ...sau poate gasesti pe net modelul de cd si vezi la ce e compatibil sa se conecteze.
beep-urile sunt "antifurtul" aparatului, schimband aparatul original apar beep-urile, eu si kata am schimbat radiocd-urile de xsare intre noi si au piuit.
trebuie "activate" radiocd-urile cu testerul lexia, preferabil la cineva specializat in citroen. voi cum suportati piuiturile acelea, sunt groaznice?
trebuie "activate" radiocd-urile cu testerul lexia, preferabil la cineva specializat in citroen. voi cum suportati piuiturile acelea, sunt groaznice?
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression