Un tuning ceva??
Moderator: Echipa Tehnica
treaba e cam asa...dungile sau alte chestii sunt sticker- si daca te plictisesti de ele le poti dezlipi. Aerograful e vopsea auto si nu prea mai scapi de el. mie mi se pare kitsch pictura cu aerograful daca nu e pe o masina mai impozanta, sau mai ales pe un hot-rod la doua dungi m-am gandit de cand visam la masina asta
dar parca e un pic prea mult...(oricum nu arata rau si putem incerca) http://www.autoblog.it/post/6453/citroen-c1-chrono ar fi o varianta mai de bun gust. atentie la oglinzile albe---mini cooper style si foarte marfa, dar varianta la care ma gandeam eu, si mai ales pe o masina rosie, genul de sticker-e de pe C2, C4, Xsara de WRC Rally (cauta pe google-imagini)

http://www.autotuning.sk/seriovky/peuge ... 4.html#gal
Poza aia e si aici. Cele 2 Peugeoturi 107 insa se propie de ce ma gandeam eu... poate nu untocmai , dar ceva de genul...
Poza aia e si aici. Cele 2 Peugeoturi 107 insa se propie de ce ma gandeam eu... poate nu untocmai , dar ceva de genul...
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
legale nu sunt sigur...eu zic ca ar fi mai folositor sa montezi o instalatie Xenon de exemplu. eu momentan, neavand bani am cumparat de la aspad doua becuri Philips Extreme Power. sunt mai puternice, ei zic cu pana la 80%. nu stiu daca e chiar asa, dar e o diferenta clara. si au tot 50w, deci nimic periculos pt instalatie.produc o cantitate mai mare de lumina pe baza unui amestec imbunatatit de gaze.au si o lumina f. alba.
in alta ordine de idei, FILTRU DE AER K&N. as vrea filtru sport nu neaparat din pct de vedere al performantei, care sunt sigur ca nu va creste, ci din punct de vedere economic, cred ca e mai ieftin sa il speli si sa il dai cu solutia respectiva, decat sa cumperi filtre de unica folosinta. ce parere aveti despre uzura ce ar putea sa apara la motor? ei zic ca ar filtra chiar mai bine decat unul clasic. asa o fi?
Uzura la motor sigur nu va aparea, filtrul de aer conic ajuta la o "respirare" mai buna a motorului. Problema e urmatoarea: filtrul conic nu poate sa intre in carcasa filtrului original iar ca sa il pui in locul celui original vine cu un suport special dar nu stiu sigur daca se potriveste la C1. Alta problema este locul unde trebuie pus. Aerul pe care il absoarbe trebuie sa fie rece. Mai multe detalii pe http://my107.blogspot.com/2007/03/induction-kits.html : acolo arata poze cum le-au pus fiecare 

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
skynet scrie:Uzura la motor sigur nu va aparea, filtrul de aer conic ajuta la o "respirare" mai buna a motorului. Problema e urmatoarea: filtrul conic nu poate sa intre in carcasa filtrului original iar ca sa il pui in locul celui original vine cu un suport special dar nu stiu sigur daca se potriveste la C1. Alta problema este locul unde trebuie pus. Aerul pe care il absoarbe trebuie sa fie rece. Mai multe detalii pe http://my107.blogspot.com/2007/03/induction-kits.html : acolo arata poze cum le-au pus fiecare
Prin definitie un filtru sport e mai permisiv, deci va intra si mai mult praf in motor.
In al doilea rind, un motor, nu "respira", fluxul de aer e cu sens unic. Intra in motor pe admisie/filtru de aer si iese pe evacuare.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!