GATA, S-A INTAMPLAT! Zgomotul acela despre care am scris in postul meu anterior nu s-a mai auzit deloc. Credeam ca poate a fost provocat de umiditata din aer, ca e de la cureaua de accesorii. Din pacate astazi, la un semafor, mi s-a parut ca motorul se aude usor diferit. FOARTE USOR, cred ca daca nu eram un pic atent nici nu l-as fi perceput. Dar ajugand acasa, am ridicat capota si se poate observa clar ca fulia pompei de apa oscileaza puternic, iar zgomotul e din ce in ce mai tare, acum se aude un soi de "cloncanit". Pompa e 480lei la reprezentanta (nu stiu ce marca) si am gasit-o cu 350 lei la un magain din cartier, HEPU. Din pacate nu este pe stoc, dar nu vreau sa pun Graff sau cea de-a treia varianta al carui nume nu il retin, ceva cu S. Asta este, s-a zis cu mitul fiabilitatii japoneze, e clar doar un MIT. La masinile astea pica pompele de apa in balamuc si ei nu iau nicio masura. Rusine! O sa o schimb singur, mai nasol ca trebuie data bara jos, iar pe frigul asta fara garaj e cam urat. Bine ca am cheie dinamoetrica pt. montatul pompei

. Apropo, pompa noua vine cu garnitura la pachet? Si inca ceva la fel de urat: ANTIGELUL ROZ SCUMP!!! mai ales cel recomandat de Toyota. Dar o sa pun antigel roz HEPU, fiindca mai mult ca sigur antigelul ala "special" e o vrajeala proasta, fiind exact acelasi lucru.
LATER EDIT: Pompa de apa de origine este marca AISIN. E marca cunoscuta? Eu n-am auzit de ea, dar eu nu sunt in domeniu. Stiu doar ca HEPU sunt cei mai tari.
Super, firma japoneza: "Proud supplier to Toyota, Nissan, Honda, GM", dar e infiintata in 1996.

)