Imi scapa treaba cu semnaturile!

Nu stiu despre ce e vorba...
..................................
Treaba cu tractiunea 4X4 m-a zgandarit si pe mine multa vreme, dar mi se pare dificil de pus in practica...Ar trebui o masina donatoare de organe...
Am inteles ca si Peugeot 405 4X4 a avut acelasi sistem...
Sistemul in sine mi se pare f. destept si evoluat...M-am uitat acum pe schema cinematica a masinii....Diferentiale cu alunecare limitata...diferential ineraxial...E un 4X4 veritabil si marele avantaj e ca poate rula in 4X4 fara restrictii de viteza sau de stare a carosabilului...
Va dati seama ce poate masina asta, daca se suprapune transmisia aceasta peste suspensia de pe BX, cu garda reglabila si cu capacitatea de a absorbi denivelari...BX-ul 4X4 face ravagii...Cred ca putine masini ii pot face fatza...Si retin ca a avut si un motor destul de intzepat...Parca veneau echipate cu 1,9-8v de 125 cp...cel de pe 19 GTI...
Multe din SUV-urile actuale nu au garda la sol decat 18...20 cm si nu au garda la sol constanta (adica daca sui in masina 4 persoane, masina nu mai are 18 cm garda la sol...)...BX-ul se ridica la nevoie pana la 26 cm din cate retin eu...
In plus se pot face niste derapaje controlate pe sol glisant cu BX-ul 4X4...demne de o masina veritabila de raliu...
........................
E misto tare sistemul, chiar daca e destul de sofisticat si complica masina...Mi-am dorit mult o astfel de masina, dar n-a fost sa fie...Dar...Cine stie ?!? Poate ceva din Germania, inmatriculat pe BG...

Studiem problema...Nu ar fi rau sa mai apara un BX in stare buna la...Braila.

Tot imi doream eu iar, un...BX. Macar sa fie altfel decat cel pe care l-am avut!!!
Aceasta ar putea fi solutia si pt. masina donatoare...