Foarte frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si cat mai putine probleme.
Referitor la ce s-a discutat aici vreau sa adaug si eu cateva comentarii.
Eu traiesc in Spania deja de cativa ani, si vreau sa va spun ca aveti multa dreptate in ceea ce priveste romania si mentalitatea tipic romaneasca. Spaniolii nu cumpara masini noi decat cei cu f multi bani, pt ca sunt constienti de faptul ca o la o masina costul de achizitie e depasit de costurile de intretinere. Aici service-urile te jupoaie daca nu stii sa vb si sa te targuiesti.Copii nu au voie cu mingea in strada, in general lumea nu se ia de masina ta doar pt ca e parcata acolo. E mentalitatea diferita.
Piese de mana a doua de la dezmembrari sunt f multe pt ca sunt enorm de multe firme de ''desguace'' - dezmembrari, precum si datorita vitezelor mari cu care se circula, in cazul accidentelor de multe ori nu mai merita sa repari masina pt ca pretul reparatiei e mai mare decat costul masinii.
Aici poti sa schimbi culoarea masinii din 3 in 3 zile, nu te intreaba nimeni de sanatate, singura chestie care intereseaza politia e sa ai asigurarea platita si revizia tehnica periodica.
Referitor la Audi, BMW si de genul, sa vedeti cati romani urmeaza ''traditia'' de a avea o masina superscumpa, cu costuri enorme de intretinere si pun motorina de 5 euro in rezervor, in timp ce eu vin cu Citronela mea si fac plinul de 60 litri. Multi stau cateva famili intr-un apartament sa imparta cheltuielile pt ca rata de cateva sute de euro pe luna pt masina plus eventualele cheltuieli le mananca tot salariul.
Eu nu castig asa mult ca altii dar imi permit sa stau singur intr-un apartament care e ca si casa mea, pt ca masina practic nu cheltuie nimic in afara de motorina si consumabile.
Aici, am mai spus, masinile frantuzesti sunt f bine vazute. Au un renume in ceea ce priveste fiabilitatea. Sunt f multe, practic e imposibil sa nu vezi la tot pasul Citroen sau Peugeot. Cel putin C1-C5 sunt enorm de multe. La noi nu au o faima asa buna. Chiar si eu cand am ajuns aici aveam aceeasi mentalitate, si cand am vrut sa iau o masina nici nu ma gandeam la Citroen. Dar cand am vazut Xantia si am dat o tura cu ea m-am hotarat pe loc -Asta e masina mea. Nu imi pare rau deloc, nu o mai schimb decat pe un C5 - cand or fi finante

( poate castig la loto si iau C6). Cand am vb cu prietenii in tara si le-am spus ca am Citroen au ramas un pic dezamagiti ca nu mi-am luat masina germana. Asta e, cine nu stie ce inseamna adevarata calitate....
Dar sunt si multe masini mai vechi care la noi aproape ca nu ar mai putea circula dar aici nu au nici o problema.Ma rog, si starea soselellor este impecabila, platesti taxa de autostrada dar cel putin vezi unde merg banii, anual sunt lucrari de intretinere, se schimba stratul de rulaj si pe urma ''talpa'' cat cuprinde.

.
Am vazut multe BX-uri CX-uri care desi sunt vechi arata impecabil. Inca nu am reusit sa vad vreunul ruginit
Am chiar si poze langa un 2CV care arata nou nout . Am ramas impresionat de linia acestui model. Daca imi permiteam doua masini, as fi luat unul.
Cred ca pana la urma m-am contaminat de ''virusul verde''