Pai Nic,te rog atunci baga ceva poze,inca nu am asamblat pe ea prea multe asa ca mai pot aduce imbunatatiri,daca mai este posibil asa ceva
Acum ca s-a uscat insonorizantul in aripile spate,parca ar mai merge un strat,dar nici prea gros nu as vrea sa dau ca apoi sa nu ma trezesc cu el cazand...
Toate plasticele din masina vreau sa le dau cu insonorizant,sau sa lipesc pe ele materialul ce l-am pus si in usi,am facut de curios carapacea in care stau ceasurile de bord si de la un sunet de plastic gol,acum suna de parca ar avea 10mm grosime

si cum majoritatea plasticelor de pe masina sunt destul de mari ca suprafata,sunt sigur ca o sa fie o diferenta mare daca le fac pe toate asa...
Astazi am dat jos bara fata,aripile,si am pus masina pe butuci si pe fata;cel mai nasol pe fata e ca spatiul e cam stramt,in rest probleme mari nu sunt,dar daca tot am desfacut,urmeaza si aici curatare,grunduire,insonorizare,si o revizie la instalatia electrica,fiindca am vazut majoritatea papucilor oxidati....
Daca tot am umblat in fata,am dat jos vasul de lhm,si l-am facut bucati,apoi spalat si pus la naftalina pana o sa fie pus inapoi pe masina;era ceva mizerie prin el,dar nu am gasit pilitura si asta cred ca e un lucru bun;nu stiu daca il dadeam daca nu vedeam la Cristi Stan ce mizerie se aduna in el pe fund,si in sitele alea...acum e ca nou,si i-am pus si un magnet in fund(idee furata tot de la Cristi).
Am cumparat si o pompa de frana sau dozator cum ii spune,chiar sunt curios ce diferenta o sa fie!
Inca o chestie,pe spate nu se tocesc deloc placutele la bx,sau doar al meu nu toceste?fiindca pe fata am nevoie de alte placute,desi astea au fost puse anul trecut,insa pe spate abia daca s-au tocit,si nici discurile nu sunt la fel de "lustruite" ca pe fata...culmea ca la itp pe frane a iesit chiar bine insa nu stiu ce sa cred...
Revin cu poze maine,azi nu am facut