Salut. Sunt proaspatul posesor al unui C4 din 2006, 1.6 benzina, 80kw, cutie automata. L-am luat pentru acest criteriu (cutia) in principal, pentru ca in Bucuresti e un deliciu. Masina este legata, nu are greierasi, aproape toate componentele functioneaza in parametrii. Plansa de bord si volanul au fost un pic ciudate ca senzatie la inceput, dar acum mi se par foarte comode. Totusi, s ar putea din cand in cand sa aud un scartait de la haion..dar nu sunt sigur. In rest sunt foarte multumit de achizitie. Despre masina si optiunile ei abia am inceput sa citesc si sa invat. La drum lung inca nu am fost sa postez impresii.
Per total, este o masina corecta la interior si eleganta la exterior. Cutia schimba lin, nici nu se simte. Iar butonul sport nu este necesar in Bucuresti. Sunetul este ok, un pic mai slab calitativ ca la Audi a4 pe care il detin, dar totusi umple bine spatiul si are bass destul.
E primul Citro in familie, dar deocamdata e ceva ce imi place la el.
Ps: sotia e moarta sa l conduca

Revin cu impresii dupa ce o forjez mai mult si mai remediez din micile defectiuni; are cateva dar am luat-o cu buna stiinta asa.
Sa ne auzim cu bine.

C4 automat, 1.6 benzina, 80kw, an 2006.