Filiera elvetiana/franceza 2

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Vin 08-Apr-2005 16:59

Nu l-am criticat pe Eugen, am spus doar ca efortul mi se pare disproportionat. Atat. Nu cred ca sunt singurul care crede asta. N-ai citit ca cineva s-ar fi aruncat in garla mai bine decat sa treaca prin ce a trecut Eugen :lol: ? Asta e, unii au mai multa perseverenta, altii mai putina.
Apropos de marci, sunt multumit de BX si nu l-as schimba decat pe un Peugeot (cam acelasi lucru!), asadar nu am deviat mult. Dar nici macar asta nu e important. Puteam sa am si BMW, tot imi placea forumul, tocmai pentru ca e mai...altfel, mai putin "modern" si schematic (modelul aici mi se pare forumul autoshow, cel mai nesuferit, zic eu, desi nu neprofesionist!).
Nici forumul-frate Pejo.ro nu mi se pare reusit. E si slab populat, si nesustinut sufleteste...
De fapt, sentimentul dominat fata de tribulatiile lui Eugen e un fel de compatimire: zic, oare de ce se chinuie, saracul, cand ar putea sa aiba o masina mai buna si mai noua? Fara batai de cap. Dar, se pare ca pasiunea cere eforturi enorme.

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Vin 08-Apr-2005 17:02

Iar eu ma intreb cum poate fi numit un om care nuar sta pe ganduri sa vanda masina dar ultimele 5 masini au fost toate Citroen BX 8)
Cred ca esti deja infectat fara sa sti :wink:

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Vin 08-Apr-2005 17:06

Da, Nicu, am vazut CX-ul din 2004, era superb! :shock:
L-as fi cumparat pe loc, dar nu l-as fi putut aduce eu in starea aia...
Ce vreau sa zic e ca mie masina mi se pare un lucru de consumat.
Dar stii, probabil, ca masina aia era de duminica, nu mergea decat f putin cu ea, mai avea una de rezerva...si de tavaleala.
Nu sunt adeptul distrugerii masinilor (eu o intretin binisor, mai ales la aspect, ca n-am bani!), dar nici sa le fetisizam...In fine, vorba ta, fiecare cu ale lui. Da, categoric Eugen e un ciudat, daca a reusit sa nu se plictiseasca de masinile lui in asa multi ani.
Dar si eu sunt ciudat, ca am tinut o masina o luna si jumatate, desi era f buna!
Cum am vazut una mai buna, cum am dat-o!!! :lol:

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Vin 08-Apr-2005 17:10

Sunt f infectat!!! :)
Zilele trecute am facut o tura cu un XM diesel, cam ciudat, avea motor de 1,9, de BX, fusese benzina.
Vreau sa zic ca nu mi-a placut mai mult decat BX-ul! E adevarat, a contat si faptul ca omul nu parea de incredere, nu erau actele pe numele lui etc. Parea riscant, dar BX-ul mi se pare inca un compromis optim intre pret, performante si marime (eu as fi potrivit pt un XM, am 114kg!). :lol:

paga
pasionat

Mesajde paga » Vin 08-Apr-2005 18:12

Eugen, te admir pentru tenacitate si pentru ce a rezultat in urma atator eforturi.

Înapoi la “Masina mea”