Sistemul audio se afla in proiectele de viitor, dar pana nu gasesc o solutie sa scap de radiocd si sa imi pot pastra comenzile pentru computerul de bord, nu fac mare lucru. Pentru inceput cred ca ma voi ocupa de insonorizarea masinii si de abia atunci ma pot gandi la schimbarea sculelor audio. Oricum am de gand sa fac si alte schimbari cum ar fi discurile de frana cu unele perforate si jantele.
Masina a implinit un an, este in leasing si daca gasesc client o vand. Am planuri pentru mai multe masini de la Peugeot, dar trebuie sa ma gandesc mereu la finantare. Daca apare o oferta pe care nu o pot refuza pentru masina fii sigur ca o voi vinde si voi incepe un nou proiect cu alta masina.
Inainte de a vinde masina am de gand sa vand rotile. Daca este cineva interesat sa cumpera pentru Citroen jante de la Peugeot, sigla din mijloc se poate schimba usor, sa ma contacteze in PM. Gumele sunt aproape noi cam 1800km, fac parte din categoria high performance, sunt echillibrate si umplute cu azot la presiunea de 2.3, doar bune de pus pe masina. Dupa cum se vede si din poze am avut grija de jante.
Pentru husa poti sa iei legatura cu Octav de la Pitstoptuning,
octavian.dragan@pitstoptuning.ro.