Astazi mi-am ridicat noua masinuta, si ma simt dator pe de o parte sa ma inregistrez in club, si pe de alta parte sa va povestesc despre experientele placute si neplacute de pana acum.
Este vorba de un C4 TechnoEvolution, motor 1.6 110cp benzina.
Dealer-ii din Brasov au fost foarte amabili, am reusit sa obtin vopseaua metalizata cadou, iar masina a venit de vineri pana luni. Aici, nota 10. Un 10 spus cu toata inima (mai ales ca au fost foarte receptivi atat in showroom cat si la test drive). 10-le se transforma insa intr-un 10 minus, datorita faptului ca nu era spalata prea bine (destula ceara pe caroserie), iar capacul de la baterie (care acopera o borna din cate imi dau eu seama - dar se poate sa gresesc) era rupt - lucru de care mi-am dat seama abia cand am ajuns acasa. Deoarece este un simplu plastic, nu cred ca o sa le reprosez nimic - il lipesc cu superglue si sanatate

Despre masina ce sa zic ... stau acum si ma gandesc ca n-o sa dorm acasa, ci in masina in seara asta ... Nu sufera comparatie cu Ibituca (de care sunt insa foarte multumit). Spatiul interior, design-ul si ... motorul sunt fantastice.
Planuiesc sa-i fac rodajul cat mai cuminte, si sa alimentez cu OMV Carrera 95.
Daca aveti alte sfaturi (rodaj, combustibil etc) chiar va rog !

Inca un mic minus ar fi receptia radio. In plus, as vrea sa cumpar un adaptor USB, dar nu sunt sigur daca se poate, impreuna cu niste difuzoare mai de doamne-ajuta ...
Cam atat pentru acum, ca oricum m-am lungit.
Rares
L.E. As atasa si cateva poze, daca as sti cum ...