in afara de confort, nu are nici o legatura c5 1 si 2 cu seria 3 E46... crede-ma ca stiu ce spun pentru ca am avut si eu pe mana o jucarie dinasta. cu 150 cp doar, ii da clasa rau detot hdi-ului de 136 de caluti, iar comportamentul rutier este incredibil. mie unul mi se pare ca c5 se comporta foarte prost la un mers sportiv. da... e moale, e confortabil, dar atat. nu are absolut nici o legatura un c5 h3+ cu o xantie exclusive, ca sa nu mai zic activa.
din punct de vedere al fiabilitatii... da... se strica si astea, dar daca lui ii place... ce mai conteaza. din cauza consumului, cel putin pe mine, dar si pe catalin nu ne mai intereseaza, cel putin deocamdata, sa ne luam masini cu motoare pe benzina. un c5 cu 2000 benzina consuma in oras 15, iar un hdi, mie nu mi-a sarit de 10. ce-i drept... nu pot sa stau potolit, merg foarte agresiv. probabil ca o sa zica acum unii ca e foarte mult 10 la un diesel de 2000
da... pierde multe orientandu-se spre bmw sau altceva, dar e alegerea lui. eu nu as renunta la xantia deocamdata, pentru ca nu am ce sa imi iau. repet, c5 nu imi place deloc. era sa ma fac praf cu c5 de cateva ori, in situatii unde cu xantia nici nu am simtit pericolul, si puteam sa intru si mai tare in respectivele viraje. momentan mai raman asa cat s-o mai putea, dar daca renunt, urmatoarea masina nu va mai fi citroen.
si da, eu povesteam ca am carat cu hdi-ul meu, in total... putin peste 4 tone. (break hdi + platforma + activa hdi + motor si cutie 2.0 hdi + inca ceva fiare + 3 persone)