noua mea jucarie: xantia rosie...
Moderator: Echipa Tehnica
Nasol !!! Dar banuiesc ca se poate gasi o varianta de contract notarial de "inchiriere", cu clauza ca cel care inchiriaza, sa plateasca impozitul anual la Fisc...iar masina ramane pe numele primului proprietar...
...oricum...nu cred ca nu se vor mai vinde Dacii...:-)...Pt. o Dacia berlina, taxa ar fi de 2-3000 de euro...Nu cred ca va plati cineva o asemenea taxa !!!...Dar masini se vor vinde...
...Daca ai un act la tine cu care sa demonstrezi ca ai inchiriat legal masina, nu te poate amenda nimeni ca nu ai facut acte de vanzare/cumparare...
...oricum...nu cred ca nu se vor mai vinde Dacii...:-)...Pt. o Dacia berlina, taxa ar fi de 2-3000 de euro...Nu cred ca va plati cineva o asemenea taxa !!!...Dar masini se vor vinde...
...Daca ai un act la tine cu care sa demonstrezi ca ai inchiriat legal masina, nu te poate amenda nimeni ca nu ai facut acte de vanzare/cumparare...
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
nu stiu exact, dar este total ilegal ce fac ei. cu noua lege lovesc in mult mai multi decat au lovit cu cele dinainte. acum sunt vizati si cei care au masini deja, nu numai cei care vor sa isi ia. si cum majoritatea masinilor din tara sunt intrate inainte de 2007, sa vedeti balamuc. pentru masina asta a mea s-a platit vama. le platesc bucuros taxa de poluare, dar sa imi dea inapoi banii pe vama!
-
- pasionat
-
- pasionat
dj01fad - Ai vazut ca ii putem dribla ???
Asa este! De vineri intra in vigoare legea....Lasa-i in pace pe idioti ca o sa iasa balamuc...o sa se loveasca cu capul de sus si va trebui sa faca ceva...Probabil vor urma alte procese pt. taxa si tot asa....Ca asa e in Romania...Nu se poate sa mearga lucrurile normal ...Pt. ca ne conduc de 22 de ani numai idioti si hoti si tzoape...
...Acum probabil nu mai aveau bani de furat si s-au gandit sa faca ceva sa le intre mai multi bani la buget...sa aiba de unde fura !!!
Ca si cu legea sanatatii si cu casele de asigurari private...tot din acelasi motiv tin cu dinti sa treaca legea prin parlament...Pt. ca in sanatate se invart sume astronomice...
...Dar poate la urmatorul vot (daca va mai exista urmatorul vot...:-)...) probabil vom sti cu totii ce avem de facut....Asta daca nu se intampla nimic pana atunci...
...Scuze ca sant off-toppic !!!

Asa este! De vineri intra in vigoare legea....Lasa-i in pace pe idioti ca o sa iasa balamuc...o sa se loveasca cu capul de sus si va trebui sa faca ceva...Probabil vor urma alte procese pt. taxa si tot asa....Ca asa e in Romania...Nu se poate sa mearga lucrurile normal ...Pt. ca ne conduc de 22 de ani numai idioti si hoti si tzoape...
...Acum probabil nu mai aveau bani de furat si s-au gandit sa faca ceva sa le intre mai multi bani la buget...sa aiba de unde fura !!!
Ca si cu legea sanatatii si cu casele de asigurari private...tot din acelasi motiv tin cu dinti sa treaca legea prin parlament...Pt. ca in sanatate se invart sume astronomice...
...Dar poate la urmatorul vot (daca va mai exista urmatorul vot...:-)...) probabil vom sti cu totii ce avem de facut....Asta daca nu se intampla nimic pana atunci...
...Scuze ca sant off-toppic !!!
- bereczky_sandor
- pasionat
La cum stau lucrurile in momentul de fata este greu sa mai scapam de dobitocii care ne conduc . In ceea ce priveste taxa....astia cred ca vor sa ne luam toti biciclete ca nu iti convine sa mai iei nici masina noua.......Apropos...Dane ai inviat ? Ca ma gandeam ca ai patit ceva , nu de alta dar la telefon nu raspunzi , la sms-uri nici atat......
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
pe mine nu ma streseaza prea tare faptul ca nu oi putea sa o mai vand, pentru ca daca chiar ma satur de ea si nu imi mai foloseste o sa o demolez si pe asta, ca nu ma doare flexul. am mai demolat masini cu care se putea circula, si sunt obisnuit cu ideea asta. de altii imi pare rau, cei care au masini de mai multe mii de euro si raman cu ele pe cap din cauza noii legi. pe de alta parte gasisem un c5 zilele trecute, super misto, dar e inscris in 2006. deci... gheata la mal (sau mall).
astazi soata mea a vrut sa veridice principiul "unde nu pui la loc se termina", si a ramas fara benzinol
tare, nu? oricum, e de scobit, pentru ca deja devine stresant consumul care e undeva la 14
am totusi vaga impresie ca trebuie sa dau jos chelioasa sa vaz ce zace acolo.
astazi soata mea a vrut sa veridice principiul "unde nu pui la loc se termina", si a ramas fara benzinol