BX in progresss
Moderator: Echipa Tehnica
- abarth_mcm
- pasionat
andrei daca te uiti mai atent lipseste toata bara spate , pentru ca m`am apucat de mici modificari .. si cu frigu asta n`am avut timp sa o finisez:) merg asa cu ea de vreo 2 sapt :P (deocamdata am ramas la mach 1 ... rezista bara
)
@abarth da a fost exact la fel ca a ta... numai ca intr`o stare mult mai proasta ! masina la vremea respectiva, cand a cazut in mana tatalui meu , avea un singur drum ... catre REMAT
dar se pare ca a avut noroc
cat despre 1.9 d? un motor foarte bun..daca mai este un pic "gadilat" ,merge si fuge .. foarte bine ! fiecare cu preferintele lui... economie vs fugareala

@abarth da a fost exact la fel ca a ta... numai ca intr`o stare mult mai proasta ! masina la vremea respectiva, cand a cazut in mana tatalui meu , avea un singur drum ... catre REMAT

- abarth_mcm
- pasionat
Am mai vazut inca vreo doua prin bucuresti BX-uri Break rosii..mie mi se pare o combinatie reusita de culori..rosu cu negru.
Tu a muncit f mult la masina ta..mai ales ca ai modificat atatea..E greu sa o faci sa functioneze, barem sa modifici in bine.
Motorul meu nu e asa puturos in comparatie cu alte BX-uri pe care le-am condus...adica daca te dai la el se duce la 150 si nu vibreaza absolut nimic..insa tot e un diesel puturos. Mie imi convine oricum, pentru ca e economic.
Tu a muncit f mult la masina ta..mai ales ca ai modificat atatea..E greu sa o faci sa functioneze, barem sa modifici in bine.
Motorul meu nu e asa puturos in comparatie cu alte BX-uri pe care le-am condus...adica daca te dai la el se duce la 150 si nu vibreaza absolut nimic..insa tot e un diesel puturos. Mie imi convine oricum, pentru ca e economic.
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
si uite asa ... animalul a rupt al doilea tampon de motor
(cel mare de xm ) asa ca am inlocuit vechiul tampon cu unul de xsara/xantia cu tot cu limitatoare si parca acum este altfel mai avem un pic de lucrat ...insa este pe drumul cel bun , am montat si panourile pe spate de la usi (pana la urma spatele va ramane cu geamuri manuale , d`eh lenea) , iar pe fata mici modificari !

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- abarth_mcm
- pasionat
din fericire doar asta
de cel de jos nu prea are cum sa traga .. asa violent ! sa speram ca acesta tine
astazi am facut un drum asa sa vad cum se misca cu noile setari la pompa
(dupa cum ar spune englezu ... maximum fuel setting
) insa ... filtru de aer ma trage rau in jos + inca nu i`am scos limitatorul de turatie deci e inca in "scurt"
dar per total se misca foarte bine... extrem de silentioasa
(la mers normal desigur) am scos consum de 6 si un pic , ceea ce este super ... avand in vedere ca in carte consumul pentru acest motor este undeva la 6.5-7 

astazi am facut un drum asa sa vad cum se misca cu noile setari la pompa

dar per total se misca foarte bine... extrem de silentioasa

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- abarth_mcm
- pasionat