THUNDER77: Citroen Xantia, 1996, 1.8i-16v, 110 CP

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Sâm 30-Oct-2010 00:04

ru-PEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Dum 07-Noi-2010 18:59

Super!
Am intrebat fiindca stiu ca erau ceva probleme cu gabaritul motorului...Deci ai reusit sa-l "plantezi" pana la urma.
Felicitari!

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Sâm 12-Feb-2011 19:34

Imagine
Imagine

Imagine
Imagine
:oops: :lol: 8) :shock: :D :twisted: :roll: :wink:

bebe944
pasionat

Mesajde bebe944 » Sâm 12-Feb-2011 22:52

Foarte bine vine eleronul....cred ca o sa pun si la a mea unul ca jentile am avut noroc sa le mostenesc :D

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Dum 13-Feb-2011 14:05

Daca aseara nu am putut raspunde din motive de tastatura "bulitus" azi pot spune ce si cum :D Ieri am montat proiectoarele de la dan1972 - merci fain Dane pentru ele , provizoriu deocamdata , pana stabilesc clar o rama si o mascare a capacului original de Xantia. "becele" sunt de Megane 2 / Logan , sunt noi noute si dupacum vedeti arata extrem de bine pe masina in ciuda farurilor dreptunghiulare si a barii ascutite . Prinderea s-a facut prin spate cu suruburi si piulita , pe nervura barii care este de jur imprejurul locasului original al proiectoarelor de uzina , cu suporti "L" confectionati din tablitele de la actuatoarele de usi . Decupajul a fost executat cu cutter-ul dupa un sablon facut dan1972 - merci inca o data Dane , iar factoruii decisivi pentru intreaga lucrare au fost : ziua mea libera care a permis deplasarea la Craiova , insistenta mea vecina cu "tigania" , nebunia comuna a lui Nick ( dj01fad ) si a mea , mana de lucru a lui Nick :D caruia ii transmit respectele si multumirile mele. Ce imi mai ramane de fact acum : pozitionarea mai verticala a proiectoarelor pentru corectarea unghiului de bataie , fixarea definitiva si confectionarea unui "cozoroc" deasupra proiectoarelor care sa "inchida" zona de deasupra lor care ramane intre ele si bara precum si , eventual , a unei mascari a capacului original ca sa vin "la lnie" cu bara . Multumesc inca o data lui dj01fad si lui dan1972 pentru eforturi , sprijin si sfaturi :wink:
Poze pe lumina cu proiectoarele si promit ca in curand voi posta si poze cu etapa de montare :lol:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

hippo
pasionat

Mesajde hippo » Dum 13-Feb-2011 15:08

Thunder, super tare! Nu ma asteptam sa dea asa bine proiectoarele rotunde pe bara originala!

Si acum putin :off_topic: ... l-ai pomenit pe Nic si tocmai mi-ai adus aminte ca nu l-am mai sunat... I-am promis ca-l "clopotesc" vineri seara sau sambata, dar am uitat. O las pe deseara
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Dum 13-Feb-2011 15:58

Merci frumos Hippo !!! Sicer sa fiu nici eu :lol: iar dupa ce vor fi finisate din toate punctele de vedere , vor arata si mai bine :wink:
In legatura cu sunatul....daca nu raspunde din prima insista ca dilica habar nu are pe unde isi arunca telefonul si il mai tine si pe o sonerie care abia o auzi langa el , daramite de pe unde e bagat "greierasul" :wink:

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Dum 13-Feb-2011 20:06

nu bat cam jos?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf

http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service

Lexia available

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Lun 14-Feb-2011 10:56

Ba chiar foarte jos khan dar , asa cum am precizat mai sus , astept sa am iarasi o zi libera cap-coada ca sa am timp sa le pozitionez , sa le reglez cum trebuie dupa ce stabilesc pozitia optima si sa le finisez "patul" in bara :razz: :wink: :lol:

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Joi 17-Feb-2011 04:22

Salutare tuturor si scuze pt. intarzierea cu care raspund!
Cu placere THUNDER77!!! Ti-am zis ca o sa arate bine !!! :D
Ti-am spus si ca va fi mult de munca pana le pui la punct, dar merita!!! Chiar arata bine si va arata si mai bine cand le vei alinia/centra pe directia care trebuie...
Felicitari pt. ideea cu cablajul de Logan....Nu ma gandeam ca se gaseste separat....Si pt. folosirea instalatiei originale a Xantiei (partea din masina...).
Cand le asezi pe directie, sa faci poze cu lumina pe care o dau !!!

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Joi 17-Feb-2011 17:08

Merci Dane....Sa treaca afurisita asta de vreme sa pot sa lucrez.......Fii sigur ca o sa pun poze cu ele dupa ce le reglez :wink:

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Mie 06-Iul-2011 18:55

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Poze mai noi :wink: cu interiorul si pragul care l-am lovit.....

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Mie 06-Iul-2011 20:22

Of ! Urat de tot mai e indoit pragul !!! Nasol! Noroc ca e tabla subtire acolo si se poate indrepta fara prea mare efort...

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Mie 06-Iul-2011 20:24

Foarte foarte foarte foarte nasol bordul ala. Este backlit pentru un motiv. Tu ai ignorat chestia asta... Daca schimbai lumina cu orice culoare nu era o tragedie, dar iluminatul ala din fata tip dacia 1310 este de toata coma.
"If in doubt, flat out!"

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Mie 06-Iul-2011 21:35

Mbc ca sa schimb lumina cu alta culoare e cam imposibil sau extrem de costisitor...Daca observi bine de tot pozele ai sa vezi ca iluminatul bordului este DUAL mai precis , daca mi se "erecteaza" sa-l las cu back light-ul original il las cu back light ( care oricum nu mai are becuri standard ci LED-uri albe ) , daca vreau sa fie iluminat ca la Dacia 1300 , lumineaza ca la Dacia 1300 , uita-te mai atent la poze ca de aia le-am urcat cu ambele iluminari ! Iluminatul ala "din fata" l-am pus ca obtin un efect mai frumos pe culorile marcajelor si se vede de milioane cand e masina in stationare ( laolalta cu neoanele de la luneta si cele de la picioare ) . Daca poti aprecia chestia asta bine , daca nu....asta e.....Am mai avut o discutie pe tema masinii mele si sper ca mai tii minte raspunsul meu .
Intr-adevar Dane , pragul este facut ca dracu....astept sa iau salariul sa ma duc sa il fac si ti-am zis solutia adoptata de mine in locul vopselei......In alta ordine de idei cu ti se pare bordul colantat ?

P.S.- Dane , da-mi un bip ca pe telefonul asta nu am numarul tau....celalalt e descarcat :wink:

Imagine
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....

Înapoi la “Masina mea”