OPS!!! N-am mai intrat de ceva timp pe aici si am cam ramas in urma...Ma avd nevoit sa raspund...
mbc -
THUNDER77 este intr-o faza intermediara cu modificarile...Eu am stat mai mult de vorba cu el...Deocamdata incearca diverse solutii si care ii plac raman, care nu, vor fi modificate/inlocuite. Nu are sens sa ne apucam sa-l criticam!!! Chiar e laudabil faptul ca a avut rabdarea sa ne arate ce a mesterit pe la masina lui...Multi dintre noi nu prea o facem si e urat...Eu de exemplu nu prea stiu cum arata masinile multora de aici de pe forum, care nu au fost asa de darnici cu pozele si cu descrierile...
Eu am pus ceva poze cu masina mea si cu modificarile/imbunatatirile (minore) pe care le-am facut la ea, dar in ultimul timp, datorita faptului ca nu prea am mai avut bani, nu prea am mai facut nimic pe la ea. Asa ca nu prea mai am ce prezenta....
.......................
La bordul Xantiei lui THUNDER, rama aia cromata a ramas de la modificarile anterioare. Personal as imbraca-o tot in folie-imitatie de fibra de carbon, ca sa fie tot bordul de la un cap la altul in acelasi material...Dar probabil o va face...Probabil ca nu a mai avut timp omul...Na...
......................
Kit-ul Morette e scump de te enervezi instantaneu...Baietii discuta numai de 300...500...1000 euro pt. fiecare componenta a Kitului...Nu are sens o asemenea investitie!!! Si nici nu ai de unde sa gasesti second ca la BX...unde mai gasesti cate un Kit de faruri uitat prin vre-un garaj...Xantia abia de vre-o 2 ani au inceput sa se importe mai puternic in Romania...
Personal nici nu-mi plac farurile alea rotunde si nici nu cred ca bat extraordinar, pt. ca au suprafatza care reflecta lumina prea mica.
Farurile originale ale Xaniei arata destul de frumos si se incadreaza muuuult mai bine in liniile masinii...Farurile inguste...de forma lamelara sant idee Citroen...Nu are sens sa ne batem joc de ele. In plus, cu niste becuri bune...curatzate...sau eventual cu niste Xenoane (chiar daca mie nu-mi plac Xenoanele...) bat foarte bine. Daca le completezi si cu niste proiectoare bune si bine reglate, asa cum am facut si eu si THUNDER77, practic nu mai ai nevoie de altceva...
.....................
Nici eu nu sant de acord cu luminile de bord in fatza aparatelor de bord, dar THUNDER a zis clar ca atat acestea, cat si neoanele si restul luminilor din interiorul masinii sant conectate separat prin intrerupatoare si pot fi aprinse cand doreste proprietarul...Deci nu jeneaza cu nimic, pt. ca pot fi stinse....Chiar am inteles ca de obicei merge cu ele stinse...Sant doar asaaa...de fitze...
.....................
Referitor la bord, i-am dat o idee lui THUNDER de o sa ne dea pe spate pe toti...daca o face...Eu nu am avut rabdare sa fac modificarea asta....Va fi ceva pur "Racing"...de nu va mai fi nevoie nici de back-lights...nici de nimic altceva...

...Dar sa pastram surpriza...
......................
bereczky_sandor - Daca bandourile sant date initial cu primer (grund pt. plastic) nu sare vopseaua de pe plastic nici sa dai cu tunul...Sta mai bine decat pe tabla...De ce de pe barele din plastic vopsite in fabrica, nu sare vopseaua...Poti avea si crash cu masina ca tot nu sare vopseaua...
Cei carora ai vazut tu ca le sare vopseaua de pe barele din plastic, sant niste cocalari care habar nu au...nu au nici rabdare si vor sa-si varuiasca repede masinile...cu cat mai putini bani (ca sant si chitrosi...) vor sa faca din _____bici si sa mai si pocneasca....N-ar da un ban in plus nici sa-i pici cu ceara....Se duc la ateliere din mahalalele lor...la coltz de strada...in garajul lui Nea Sarbatoare, le manjeste ala barele cu ceva vopsea si cu praful aferent unui astfel de atelier si gata!!! Asta e toata povestea...De aceea le sare prostanacilor vopseaua de pe bare...
Daca s-ar duce la un service specializat unde sa mai si plateasca, dar sa se faca traba cum trebuie, vopseaua sta pe plastic cum nu se poate mai bine....
In felul asta, cocalarul aferent, in loc sa dea 500 RON (ca exemplu) pt. vopsit bandourile, da doar 50 RON, pt. ca restul trebuie sa-i cheltuiasca cu "pitzi" prin cluburi...Si vin si-l strang cu usa si-l conditioneaza pe bietul vopsitor sa le vopseasca rabla, repede si ieftin...eventual fara bani...asaaa...pe ochi frumosi...ca e nasu' lu' finu'...Si vopsitorul munceste tot de atati bani...
Acei cocalari care-si cumpara Audi A8 sau BMW 7, dar se scapa pe ei ...ii ia durerea de burta ... cand e vorba sa cumpere un ulei bun pt. masinile lor si cumpara toate jegurile..."- Ce?!? Nu tot ulei este ?!?...Las' ca merge si cu asta..."Acesta e nivelul lor de cultura...de cunoastere...de intelegere...Nu le poti cere mai mult, pt. ca nu pot mai mult...
..........Acesti indivizi pe care eu ii critic aici si ii urasc din tot sufletul meu, sant niste "ieftini" si totul in viatza lor e ieftin...incepand cu mancarea pe care o mananca si terminand cu lucrurile pe care le au si le folosesc...Nu acestia ar trebui sa fie modele pt. noi...
De ce credeti ca o masina de cocalar dupa 1-2 ani arata jalnic ?!? Pt. ca tot ce fac si modul in care se manifesta e "ieftin"...Nu stiu decat sa-si spele masinile o data pe zi, sa dea pe bord si volan cu silicon din abundentza...ca sa luceasca si sa ascunda jegul produs de prezentza lor...si....sa se imbrace in alb...Pt. ca ei sant mai bronzati de fel...din nastere...Eh...Ce bine a facut Antonescu in 44'...!!!
Noi nu avem de ce sa luam drept modele acesti baietzasi "smecheri" de cartier...Acesti "giboni" pe care se umfla muschii la intersectie....Ar fi o rusine pt. un posesor de Citroen...
....A fi posesor de Citroen, inseamna a gandi altfel decat turma...a fi cu o clasa mai sus decat oamenii de rand care-si cumpara Logan, Skoda Octavia sau VW Passat 1,9 TDI (cu I-ul rosu...)...

...pt. care-si amaneteaza salariul pe 10 ani.... ...Inseamna a fi in stare sa percepi...sa simti rafinamentul cu care Citroen a creat aceste masini faine...rafinate...si care ii incanta sufletul celui care e in stare sa-i desluseasca secretele...
........................................................
Imi cer scuze daca v-am plictisit iar cu consideratiile mele !!!
Sa-i uram spor la treaba lui THUNDER !!! Chiar merita tot respectul, pt. ca incearca sa faca ceva !