Pana ieri masina a aratat cam asa

Astazi am montat farurile,semnalizatoarele,plasticele de sub geamurile de pe spate,chederele la usi,dopurile de plastic din podele,mecanismul de la stergator,relee la faruri,putina ordine prin fire sub capota,bateria montata definitiv,aeroterma,intrerupatoarele la usi,scaunele si centurile pe fata...si altele care nu-mi vin in minte acum
Am reusit sa dau de cap problemei cu suspensia spate;am pus astazi inapoi dozatorul vechi de frana si evident situatia a fost la fel,fasaaaia si asta si dadea pe retur ca un nemernic,asa ca dupa o discutie la telefon cu Cristi Stan am inversat conductele care merg la puntea spate si s-a rezolvat problema,dupa care am aerisit franele iar,si am tot facut teste ca sa fiu sigur ca e bine,si chiar e;deci problema era de la conductele prin care vine si pleaca lhm de al puntea spate...

acum o sa trebuiasca sa pun dozatorul de frana cumparat,sa vad daca e mai bun ca cel de pe masina
Maine dimineata daca nu ploua merg sa montez parbrizul si dupa asta ma pot plimba cu masina in voie pana montez si restul de interior,sistemul audio,bordul etc...
O sa fac si poze cu ea intreaga,azi nu am avut timp ca de obicei...