Pentru ca m-ar fi intarziat si mai mult decat am intarziat cu ea

sunt perfect constient ca trebuia masina sa fie cheala,tinigerita,vopsita si apoi asamblata,insa a trebuit sa lucrez la caroserie afara fara acoperis,si daca as fi asteptat sa termin intai caroseria de tinichigerit,cred ca abia acum era gata de vopsit,si ar mai fi durat vreo 2-3 saptamani pana sa fie pe roti ,ce-i drept nici vremea nu a fost de partea mea,caci poate schimbam putin ordinea operatiilor...
Mai mult tot ce am facut la masina se poate considera o carpeala de calitate,nici pe departe vreo restaurare

am vrut sa iasa si bine,sa nu ma coste nici mult...per total nu m-a costat mult ca bani,dar destula munca
Ieri am cam terminat cu montajul la interior,mai am doar sa pun plafonul,si ornamentele la stalpi pe fata,si cele din jurul geamurilor de pe spate,m-am si plimbat cu ea pana la Bucuresti si inapoi,merge bine,nu-mi era dor de troncanitul de pe dreapta fata,dar o sa cumpar tot ce trebuie si o as fie brici si suspensia pe fata,dar intai asigurare,apoi daca se calmeaza vremea asta sa o pot vopsi...
In schimb,insonorizatul usilor n-a fost in zadar,pe langa faptul ca usa se aude a plin cand o inchizi,bassul se aude mult mai bine acum,si cel mai important nu se aude de afara mai nimic
Trebuie sa-mi caut un mecanism de stergator,asta al meu are joc mare in bucsi,si cred de fapt ca si axul este ros,si cam joaca stergatorul...o sa il desfac intr-o zi,sa vad daca merge rectificat si facute alte bucsi,la oltcit am reusit sa fac singur niste bucsi din bara de bronz,dar axul era bun,pe cand la bx nu stiu ce-oi gasi acolo...