eu ma refer strict la design. nu cred ca e mai grea cu mult decat bxu normal, deci performantele sunt similare. Am inteles, masina a fost mostenire si-ti place mai mult cum arata breaku, e de gust aici. Eu nu suport breakurile, mi se par masini de familisti sau de old people, but that's just me.
Ar fi ceva s-o aduci la performante de 16v, fara sa fi ars la buzunar (nush exact cat consuma a mea, dar cand mergeam cu ea imi lua 30 de lei pe zi, nemergand fenomenal de mult

)... dar sper ca stii ca zgomot de 16v cand urca'n 6000 n-o sa faca niciodata :P
Vad ca motoru a fost adus la stadiu de "nou" si si restul caroseriei la fel (oricum, plecaciuni bx-ului, ca n-are probleme cu rugina). O sa ai un exemplar unic, printre cele mai bune din tara. 'grats. ce-ti recomand:
- doamne fereste sa n-o busesti. ai grija cu viteza, ca te-am vazut vorbind de bac si d-astea si presupun ca esti incepator; daca vii in bucuresti la facultate poate facem si-un schimb de experienta (sau cand o sa vin io sa-mi pun la punct masina in ploiesti...mai nou pierde si ulei)
- tine-o cat mai mult posibil, nu merita sa vinzi vreodata o asemenea masina! las-o legacy ptr nepotii tai

- ai grija cum ii faci hartzogaraia ca's imputiti rau astia de la rar