THUNDER77: Citroen Xantia, 1996, 1.8i-16v, 110 CP
Moderator: Echipa Tehnica
- marius_andrey88
- simpatizant
- e.miron
- pasionat
- Masina: Xantia 2.0 HDI110
Tu tot nu intelegi ce inseamna xenon.
Xenon se refera la farul ca ansamblu, nu doar la becul in sine.
Nu poti cumpara xenon pt xantia nici cu 3 mil euro pt ca NU EXISTA faruri pt asa ceva.
Si nici la o alta marca/model de masina care nu are prevazut asa ceva.
Ca la masinile noi au optiune contra cost sa puna faruri cu xenon e alta treaba. --e omologat si e facut special pt modelul respectiv.
Daca tu gasesti faruri omologate cu xenon pt xantia te rog sa ma anunti si pe mine ca ma intereseaza.
Si in ce priveste colegul tau, e ok, are noroc ca nu l-a oprit. Si pe aici sunt destui care circula cu becuri chinezesti dar circula pe riscul lor.
Eu nu ma risc sa schimb becurile in drum la 2 noaptea cand vin de la serviciu cu Garcea langa mine cu lanterna.
Sa nu mai vb ca daca citeai si intelegeai ce era pe pagina unde am pus link vedeai ca asa zisele xenon din china NU au lumina mai buna, au STRALUCIRE ( glare ) mai mare si asta e dezavantajul.
Gata cu offtopicul, Thunder sorry ca am deviat de la subiect.
Astept in continuare poze cu noul bord ca m-ai facut curios.
Xenon se refera la farul ca ansamblu, nu doar la becul in sine.
Nu poti cumpara xenon pt xantia nici cu 3 mil euro pt ca NU EXISTA faruri pt asa ceva.
Si nici la o alta marca/model de masina care nu are prevazut asa ceva.
Ca la masinile noi au optiune contra cost sa puna faruri cu xenon e alta treaba. --e omologat si e facut special pt modelul respectiv.
Daca tu gasesti faruri omologate cu xenon pt xantia te rog sa ma anunti si pe mine ca ma intereseaza.
Si in ce priveste colegul tau, e ok, are noroc ca nu l-a oprit. Si pe aici sunt destui care circula cu becuri chinezesti dar circula pe riscul lor.
Eu nu ma risc sa schimb becurile in drum la 2 noaptea cand vin de la serviciu cu Garcea langa mine cu lanterna.

Sa nu mai vb ca daca citeai si intelegeai ce era pe pagina unde am pus link vedeai ca asa zisele xenon din china NU au lumina mai buna, au STRALUCIRE ( glare ) mai mare si asta e dezavantajul.
Gata cu offtopicul, Thunder sorry ca am deviat de la subiect.
Astept in continuare poze cu noul bord ca m-ai facut curios.

- marius_andrey88
- simpatizant
- marius_andrey88
- simpatizant
Gata cu scandalul ! Renunt oricum la xenoane...Am pus Nightbreaker de la Osram si intr-adevar nu e strategie de marketing , chiar e diferenta
Cu bordul o sa mai astept din urmatoarele motive : lipsa de timp , nu am stabilit clar cat va fi de functional si momentan am o gaura in buget de cateva milioane pentru ca am "cules" un radar.....Nou pe masina au aparut insa o statie CB , grila fara stema - doar cu plasa , proiectoare "de uzina" , folie "carbon" texturata in locul cromului de pe bandourile barilor si usilor ( se mancase rau de tot si avea numai umflaturi pe sub plasticul de protectie ) , pe stalpii exteriori ai usilor si la interior pe plasticele de la usi...Urmeaza oglinzile electrice
care probabil ca vor veni saptamana viitoare
si care vor fi de asemenea colantate cu "carbon" . Poze nu am avut timp sa fac , incerc sa rezolv aspectul asta duminica dupa ce termin si cu montatul bieletelor antiruliu noi 

Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
Nu iti da garantie iar de rezistat duminca voi pune poze cu masina si te vei convinge singur . De cand a fost aplicat pe elementele sus mentionate autocolantul in cauza a "suferit" deja 4 spalari si nu a suferit nimici o paguba....In mod normal el e garantat minim 3 ani cu conditia sa fie bine aplicat ( mai precis la cald ) iar suprafetele sa fi fost bine degresate in prealabil 

Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
"Interlop" pe fuga
sau mai precis Citroen-ul secret al lui Nick surprins in ipostaze indecente in parcarea blocului meu , dupa ce a "violat-o" pe sora lui mai veche , Xantia visinie cu numere de Franta
In prima poza aveti instigatorul ( e ala cu privire de evadat si parul certat cu frizerul ) si soferul de fuga ( cel cu ochii in jos , rusinat ca stia cu ce planuri a venit celalalt )
Nick ti-am promis eu ca ti-o fac
In urmatoarele , in culoare verde imbracat , e infractorul HDI Mk.II care a fost "incognit-o" ( pentru mine pana ieri ) pana azi pe forum , al carei proprietar este instigatorul , lucru usr de recunoscut dupa numarul de inmatriculare .In ultimele trei poze , dupa cum probabil a-ti ghicit , se vede Xantia Activa visinie , de 2000 cmc in 16 v pe care am luat-o de la Nick si care va deveni , in proportie de 80 % , ca donator de organe pentru argintia din topicul asta
Mai multe in episodul viitor