the judge: Citroen Xantia, 1995, 1.8i, verde metalizat
Moderator: Echipa Tehnica
Sau de Megane.......sau de Frontera........sau de Ford......BMW......etc......conteaza @sorin ? Vreau sa le montez cum trebuie si sa lumineze cum si cand trebuie .
@Hippo am avut eu un "feeling" ca nu o sa ai liniste pana nu iti dai seama ce vreau sa fac
Pe chestia asta ai o bere de la mine cu prima ocazie cu care ne intalnim 
@Hippo am avut eu un "feeling" ca nu o sa ai liniste pana nu iti dai seama ce vreau sa fac

Eu am vazut semnul exclamarii nu de intrebare si am crezut ca e o afirmatie "negativa"
Scuze pentru "atac"
.............Proiectoarele sunt de Megane , aceleasi cu cele de Logan , si dupa ce le voi monta o sa postez poze ca sa vedeti cum dau pe masina.......Oricum nu vreau sa ma grabesc sa fac montaj de ochii lumii , ci vreau sa le pun in asa fel incat sa arate ca si cum "ar fi de acolo" 

"Roger" Thunder! N-am sa uit de faza cu berea
Vezi ca o sa strig dupa tine pe strada!!!
. Cum se mai spune prin Ardeal, calm, calm ca nebunii si fa treaba buna cu proiectoarele.
Apropo, sistemul de prindere a proiectoarelor de Megane, nu se poatr adapta pe Xantia?

Apropo, sistemul de prindere a proiectoarelor de Megane, nu se poatr adapta pe Xantia?
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)
Stai linistit ca nu o sa ajungi sa strigi
Dau cu sticla dupa tine
La sistem ma gandeam si eu dar la sistemul complet cu tot cu rame...Asta vreau sa fac la momentul acela sa vad daca pot adapta ramele de Megane sau Logan pe bara Xantiei sa aiba si linie si pozitie corecta....Ramane sa studiez problema in amanunt cand ma apuc de lucru la ele si o sa va tin al curent cu fiecare etapa.....