Mesajde SorinGeorge » Mar 05-Mai-2015 15:19
O jucarie din asta mi-am luat si eu de curand de la Citroen Heidelberg. A fost cu totul intamplator, mersesem pina atunci pe linia Ford (de care am fost dealtfel multumit), am mai condus tot soiul de masini cu ocazia delegatiilor, asa ca am zis sa fac un tur pe la mai multe marci, sa vad ce au de oferit. Am ajuns si la Citroen, tot SH am cautat, mi-au aratat un C4, apoi mi-a spus "avem si altceva de clasa mai mare, costa ceva mai mult, dar...haideti sa vedeti". Mi-a placut din prima, iar nevasta-mea, care se plimba pe acolo prin parcare, uitandu-se la modele si preturi a ramas ca nauca cand a vazut in fata carei masini stau eu si cu dealerul. Nu a mai vrut alta. Eu am facut drive-test si am ramas incantat. Sunt incantat, dupa un oarecare rulaj "intern" am facut de sarbatorile de Pasti drumul spre Rom^nia (pina in Bihor) apoi am fost prin Moldova, apoi inapoi. Cam 4000 de km in 2 saptamani. Mi s-a parut ca simt oboseala pe sfert sau cel mult cam o treime din cat am simtit pe oricare alta masina condusa pina acum la drumuri lungi. O recomand fara dubiu oricui cauta o masina de familie cu adevarat confortabila. Chiar ma gandeam ca daca lucrurile merg asa cum au inceput, fara dubiu urmatoarea masina va fi tot C5 (noul, care va aparea la anul). Ce ma ingrijoreaza insa este ca primele articole-zvon despre el spun ca ar renunta la hidractive, practic emblema Citroen si in speta a C5-ului si a fostului C6. Ar fi pacat.
Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probleme.