Tocmai ce am parcurs un pic forumul si, cum nu am gasit nici o pagina dedicata modelului C4 Cactus, am hotarat sa-mi prezint masinuta aici.
Ea este un Citroen C4 Cactus 1.6 BlueHDI, 100 cai francezi, nivel de echipare Shine, culoare Blue Lagoon, cu jenti Cross de 17", cutie manuala, cumparata in octombrie 2015, dupa ce a fost expusa la Salonul Auto Bucuresti.

A fost o dragoste la prima vedere. Cand am vazut-o expusa a trebuit sa o am, am actionat rapid, am primit o oferta de pret convenabila de la dealer, si, imediat dupa salon am intrat in posesia ei mai fericit ca un copil atunci cand primeste o bomboana. Imi place la nebunie cum arata, culoarea, interiorul SF, mersul confortabil, raritatea ei si faptul ca atrage multe priviri. Mi-ar fi placut si mai mult daca ar fi avut o cutie in 6 trepte, care ar fi facut-o ceva mai economica pe autostrada.
Desi initial am zis ca pot trai si fara, acum cu frigul de afara mi-as fi dorit sa aiba si scaune incalzite, dar incalzirea este destul de eficienta, deci nu e un capat de tara.

In imensa lor generozitate, Citroen a hotarat sa nu-mi dea si roata de rezerva sau ustensile pt schimbat roata impreuna cu masina, si sa umple spatiul respectiv cu un compresor anti-pana. Cum nu prea am incredere in asa ceva datorita drumurlor prea bune din tara noastra, am luat deja cric si scoaba, dar sunt in cautarea unei roti de rezerva care sa intre in spatiul destinat (185/65 R15 dupa cum spune in carte). Daca e cineva care are una care nu-i mai trebuie, as putea fi interesat.

Pana acum are 3500 de km de mers frumos, confortabil si linistit si sper ca toti cei care vor urma sa fie la fel.
As dori sa stiu daca mai sunt propietari de Cactusi prin zona (in 3 luni pana acum am mai vazut doar vreo 3-4 prin oras) si as vrea sa stiu ce versiune au, cum se comporta si daca sunt multumiti de ea.
Toate bune!