Iata si descoperirea:
-BX 14 TE, an de fabricatie 1990.
-km la bord 097500( presupun ca putini dintre voi ati vazut un kilometraj care sa inceapa cu 0, in special la bx) garantat a fi real
Originalitatea masinii este punctul forte, de la vopsea pana la cauciucurile Michelin, totul este original.Sferele au fost schimbate de noi ca sa poata fi deplasata civilizat, cele originale fiind descarcate. Ma rog, nu totul este in perfecta curatenie, dar curatenia se face mai usor decat o reparatie.
Masina a fost depozitata in spatele unui bloc si "uitata" acolo de proprietareasa. I-am simtit mirosul de la 2 cartiere departare

Va rog sa admirati jegul original, cel ce a conservat luciul oglinda al lacului frantuzesc.
Este un pic de munca la ea, la facut curatenie cel putin, dar merge de rupe. Nu stiu cate masini dupa atat timp de dormit pe burta sunt in stare sa mearga cu 100 fara sa gafaie. Asta a putut. GTi-ul meu pana nu i-am aratat spray-ul nu a vrut.
Pt carcotasi : nu fasaie dozatorul....
Pretul vi-l poate desconspira doar proprietarul, daca vi-l spun eu, o sa aruncati cu rosii si oua dupa mine pe strada si nu vreau

In continuare ...poze.
Maine o veti vedea curata

Ghiciti a cui este masina!