Nu e tradare ci doar...reorientare!

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Nu e tradare ci doar...reorientare!

Mesajde adytzu » Sâm 28-Oct-2006 20:11

Mi-a venit si mie "frumoasa", Subaru Legacy. Deocamdata inca e in showroom, urmand s-o iau in cursul saptamanii viitoare.
Descriere in mare: 2.0l, 165CP, 4x4AWD, echipare full, Diamond Grey. Uitati si 3 poze, din pacate cam neclare ca au fost facute cu molecularul:

Imagine
Imagine
Imagine

Sper sa nu-mi purtati pica pentru ca raman in continuare si alaturi de voi. Prima iubire nu se uita niciodata! :heart:
PS: Deja nu mai dorm noaptea de nerabdare... :lol:

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Sâm 28-Oct-2006 20:18

-este dementiala de foarte MISTO (intelegi exprimarea) ... frumoasa nu am ce spune si sa iti dea dumnezeu bani multi sa bagi benzina :P
Ai grija de ea si cati mai multi km !!!
- subaru rulz - masina adevarat si ce apreciez foarte mult este ca nu au toti !!!

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Sâm 28-Oct-2006 20:30

Multam'!

Acum cred ca intelegeti de ce TREBUIE sa vand Xsara. Daca legile fiscale la noi erau un pic mai ortodoxe, daca existau locuri de parcare suficiente, daca aveam casa cu 2 garaje si daca...daca...faceam un efort si o pastram. Dar asa..."foamea e mare"! :(

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Sâm 28-Oct-2006 20:30

Bravo, s-o stapanesti sanatos! Esti un om norocos. Iti urez ca si proaspata achizitie sa-ti poarte noroc si sa te bucuri de ea. Ce vei face cu Xsara-ul tau? Il pastrezi?

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Sâm 28-Oct-2006 20:31

vldst scrie:Bravo, s-o stapanesti sanatos! Esti un om norocos. Iti urez ca si proaspata achizitie sa-ti poarte noroc si sa te bucuri de ea. Ce vei face cu Xsara-ul tau? Il pastrezi?

E pusa de aproape o saptamana la Vanzari!

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Sâm 28-Oct-2006 20:33

adytzu scrie:
vldst scrie:Bravo, s-o stapanesti sanatos! Esti un om norocos. Iti urez ca si proaspata achizitie sa-ti poarte noroc si sa te bucuri de ea. Ce vei face cu Xsara-ul tau? Il pastrezi?

E pusa de aproape o saptamana la Vanzari!

Sa speram atunci ca va ajunge pe mana unui cunoscator care sa aiba grija de ea asa cum ii sta bine unui citroen-ist.

Gusti
pasionat

Mesajde Gusti » Sâm 28-Oct-2006 22:24

superba evacuarea dubla....plus grila fata si faruri ..de fapt superba masina :) sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ea !!
pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Dum 29-Oct-2006 06:00

Am auzit ca Subaru face masini foarte bune. Din pacate, ca la mai toate masinile asiatice, design-ul lasa de dorit. Mie, unul, nu-mi place! Sper sa nu-l supar pe fericitul posesor, caruia ii doresc sa se bucure de ea cel putin cat s-a bucurat de Xsara!

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Dum 29-Oct-2006 09:09

Nu ma supar. Daca spuneai cu totul altceva, legat de motor, de faptul ca e benzina, ca nu merita banii...poate reactionam in vreun fel, dar legat de design nu am de ce. E ca la femei: gusturile nu se discuta. Eu am oscilat multa vreme intre Honda Accord siSubaru Legacy si designul e chiar unul dintre elementele care a inclinat balanta in favoarea Legacy-ului.
Nu e perfecta nici una dintre ele, asta sa fie clar, dar, am si eu momentele mele de excentricitate: macar stiu ca asta e printre pimele 10 ex. intrate in RO, daca nu cumva chiar primul. Ma refer la modelul 2007, desi nici din cel vechi, eu unul nu am vazut prea multe.

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Dum 29-Oct-2006 10:07

Yuhuuuuuuu!!!!!!!
You did it, bastard. :)

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi kilometri. Si sa vii cu ea la intalniri. Ok? :D

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Dum 29-Oct-2006 11:56

->Am mers cu Honda Acord si imi place la nebunie DAR sincer subaru imi place mai mult ca design (e mai frumoasa , mult mai frumoasa ) !!
->Am mers cu un model de 2 litri 150 CP ... rupe oprice 220 km/h pe A2 ziceai ca merg cu kalosul meu cu 60 km/h , e bine de tot "inchegata" masina aia , DAR sunt convins ca si Subaru e la fel de bine facuta .
->Oricum te asteptam cu poze .... poze din toate unghiurile (si sa-i pui o fundita rosie sa nu o deochem ) !!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Dum 29-Oct-2006 13:03

Sa o stapanesti sanatos,si fara incidente. Masina e super tare si e un Subaru :D
Cat te-a costat?
Mare grija cu serviceurile Subaru....Ce e ATS dar ce e si Radacini...despre astia noi Subaru Motors nu am auzit inca lucruri rele, dar mare atentie..

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Dum 29-Oct-2006 13:59

bravo adytzu
o masina excelenta. subaru zice tot
estimez ca vei avea momente excelente la bordul ei...dar de ce e in showroom daca e a ta? sa vina toti sa se prelinga pe ea?!
PS fiind vorba, tocmai trecuse pe langa mine ieri prin oras un a4 nou 2.0 TFSI quatro negru :D
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Dum 29-Oct-2006 18:24

E in showroom pentru ca e SINGURA intrata in tara, inca. Eu am cerut-o in mod expres s-o aduca din vama ca sa pot face drive-test cu ea. N-am mai facut ca nu mai avea rost. Mi-a cazut fata cand am vazut-o live si am considerat ca nu mai are rost nici un drive. Sunt convins ca nu voi avea ce sa-i reprosez dpdv al tinutei de drum. Faptul ca sta in showroom nu ma deranjeaza. Atat timp cat nu iese afara e chiar mai bine. E lustruita, ceruita, siliconata...asa ca nu vad ce poate si rau.
Iar service-ul am promis solemn lui Mugurel ca il voi face la el. Ii sunt dator vandut. =D> =D> =D>

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Lun 30-Oct-2006 09:19

Felicitari !
Sa o stapanesti sanatos!

... si foarte inteleapta "reorientarea" :lol:

Înapoi la “Masina mea”