Pentru inceput, tocmai am reusit sa rezolv o problema, mai mult moft dar pt mine detaliile sunt f importante.
Nu am putut suferi niciodata luminitele acelea galbui de bec cu incandescenta. Ma refer aici la luminitele din bord, in special la cele de la comenzile aerotermei de la CX seria 2.
Am incercat una alta, am incercat sa confectionez pe cont propriu niste beculete cu LED-uri de mare intensitate. A iesit ceva dar e migalos. Nu imi e frica de asta, tinand cont ca 4 ani am reparat telefoane mobile va dati seama ca nu ma mai sperie nimic.
Insa, problema generala in tara asta, e ca nu gasesti ce vrei, de ex nu am gasit LED-uri super bright cu unghi mare de iluminare.
Cautand pe ebay, am gasit exact ce cautam:

Insa respectivul a vrut plata doar cu PayPal. Cu ajutorul unuia dintre colegii de forum am reusit sa achizitionez cateva bucati si ieri le-am montat. Iata rezultatul:
stins:

Aceste poze sunt facute in aceleasi conditii de iluminare interioara si exterioara.
Cel mai frumos se vad butoanele de A/C si directionare a aerului. Iata inca doua poze, a doua este cu NightMode activ:

Tin sa ii multumesc colegului pt ajutorul dezinteresat si pentru rabdarea de care a dat dovada.
Am cumparat de asemenea si 4 becuri sofita din care am pus doua, unul la torpedou si unul la plafoniera de langa senzorul de telecomanda. NU am facut poze dar se vede super.
-VA URMA-