sal alllll

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Dum 14-Dec-2008 19:45

bravoooooo

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Dum 14-Dec-2008 19:50

f frumos, sa ne dai detalii despre ea, ce are in plus, ce mia intentionezi sa ii pui.

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Dum 14-Dec-2008 22:18

prea smechera masina sa te bucuri de ea 8) 8)

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Lun 15-Dec-2008 22:56

ma doare si pe mine sufletul cand o vad...
la mine era impecabila si totul original!
mai merge telefonul? magazia de cd-uri? senzorii de parcare spate?
masina parca la clientul al doilea avea o problemutza cu aprinderea... s-a rezolvat?

mi-as dori sa o mai vad...mi-a ramas sufletul la ea.

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Mar 16-Dec-2008 17:27

la confort nu se compara !

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 16-Dec-2008 19:48

Daca ai invata sa scrii corect romaneste ar fi minunat.
Poate renunti si la limbajul de tip mirc. Eu unul ti-as fi foarte recunoascator ;)
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Mar 16-Dec-2008 20:13

sase !
Nicu
Adio vagabonteala !

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 17-Dec-2008 09:56

Nu ma implic in repartii de ortografie, dar neuronul meu singuratic se chinuie prea mult cind vreau sa citesc mesajele tale. Si am asa un feeling ca nu sint singurul ;)
Regulamentul forumului ar fi o buna lectura pentru tine.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Mie 17-Dec-2008 10:04

eu zic ca nu are rost sa ne certam :( mai ales in prag de sarbatori :)
si @xsara88vts doresc sa iti zic ca nu toata lumea intelege scrisul gen mirc pt unii forumisti e greu sa il inteleaga ! Gandestete ca o faci din respect :wink:
iti doresc o zi placuta in continuare
Razvan

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 17-Dec-2008 12:32

eu zic sa pastrezi xsara... c4 dupa parerea mea inclina mai mult spre petarda decat spre masina... scartaie plastice prin ea, troncane pe spate cam toate, daca nu chiar toate, suspensia e rigida, si sa nu mai vorbim de problemele electronice, care pun capac la tot.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 17-Dec-2008 13:18

Cred ca ai vreo 5 C4-uri acasa de zici ca e o petarda.
Xsara VTS e mai rigida decat orice C4 vrei tu.
Probleme electronice?Arata-mi mie un C4 care a avut intr-adevar probleme electronice.. Aaa ca mai apare o eroare cu pilotul automat care se rezolva ff usor, aia e altceva, dar probleme electronice care sa puna capca...vorbesti iar din auzite .

Marele avantaj la Xsara este puntea/suspensia spate care este mult superioara C4 si da, are mai putina electronica ca asa erau masinile la vremea aia.

Daca vrei putere mare, fara electronica poti sa-ti iei orice masina din anii 90 si ai tot ce vrei, daca vrei sa mergi mai departe cu tehnologia(cu bune si rele) atunci ia-ti C4, sau asteapta-l pe asta care apare prin aprilie, C4 by Loeb, 1.6T 200CP,si atunci zau ca nu mai conteaza ca iti scartaie un plastic

Xsara88vts, intreaba-l pe Mugurel cum e C4-lui lui VTS 180 CP, by Loeb comparat cu Xsara si poate atunci o sa poti lua o decizie :).

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mie 17-Dec-2008 13:27

pana va hotarati care masina " e mai tare", la sugestia unui coleg de club, am mutat subiectul unde trebuie.

Este un subiect de prezentare sau cum vreti voi, insa nu vad o legatura directa cu Pro Motor Rm Valcea ca dealer Citroen.

PS: Nu uitati ca nu suntem la gradinita sa ne certam ..

O masina sau alta poate fi pe gustul unuia sau al altuia. Insa, cel mai important, este sa satisfaca toate gusturile si asteptarile proprietarului. Si atunci e masina perfecta.

Si daca vreti masini fara electronica, vb cu Dan Popa .. :):)

Sau cautati un subiect legat de Muscle Car :idea: 8) :lol:
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 17-Dec-2008 14:05

@matrixu: nu am 5 c4, ca nu am bani de aruncat pe atatea petarde;
omul a cerut pareri, si, i-am dat o parere. mi-am spus sincer parerea despre c4, si chiar il consider un jeg! vroiai sa mint? asta e parerea mea si nu mi-o schimb. am mers cu xsara vts si mi s-a parut o masina extraordinara, de aceea am spus sa o pastreze si sa nu ia C4. este intr-adevar rigida, dar are o stabilitate nebuna fata de C4, poti sa ataci curbele parca mult mai tare, si nici nu lanseaza suspensia, chiar daca e tare; cu c4 vts nu am mers, dar am mers cu 2000i si nu mi-a placut mai deloc. numi-a placut pozitia decondus, numi-a placut vizibilitatea, nu mi-a placut interiorul, si mi s-a parut ca sta mult mai prost pe drum decat xsara vts. cred ca daca aveai c5 te ofticai ca scriu ceva de c5. nuvorbesc din auzite, vorbesc din problemele care le-am tot citit pe forum. in fine, daca deranjez lumea ca mi spun parerea proprie, stergeti-mi posturile de aici, si o sa ma rezum decat la vechiturile mele si gata

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 17-Dec-2008 14:18

Eu nu ma oftic cu nimic ca nu vand C4-uri, dar cand vii si zici ca masina e o petarda si ca electronica pune capac, trebuie sa ai o foarte mare experienta cu aceasta masina.

Iti inteleg perfect parerea, ca nu sunt de acord cu ea, atat eu cat si alti posesori de C4, atunci cand zici ca masina este petarda si electronica pune capac, aste e altceva.

Mergi cu un VTS si dupa vorbim, ca despre asta era discutia, dar cel mai bine sa ne povesteasca Mugurel care le-a avut, le-a alergat si le-a fortat destul pe amandoua, daca C4 VTS este atat de petarda pe cat zici tu!!

Cu ce 2.0i ai mers daca nu sunt indiscret??!

PS: Nu compara totusi C4 normal cu Xsara VTS, compara C4 VTS cu XSara VTS.

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 17-Dec-2008 21:32

fara sa supar pe nimeni, dar si mie mi se pare mai buna Xsara VTS decit C4 VTS, cam din toate punctele de vedere. dar cred ca cel mai bine vorbesti cu Mugurel sa faci un test cu un C4 VTS si asa te convingi cel mai bine

Înapoi la “Masina mea”