Am ceva comentarii:
1. Be-loud sucks!

2. Am schimbat boxele fata (aveam unele instalate cand mi-am luat masina de catre cei de la ATS - nu original, cumparate de mine si instalate de ei). Aici mi-am facut o gramada de draci, prostii de la ATS au facut o treaba jalnica fara mufe (conectori sau papuci), legate de mantuiala si fixate prost - am plans de zdranganit o gramada). La boxele fata trebuie taiate 2 urechi (loc tare ciudat in bord) si scos un inel care tine in mod normal membrana (locul lui e luat de un inel de pe capacul din bord).
3. Am desfacut pragul, chederul, stalpul... si am tras fire pana in spate. Am gaurit frumos capacul de la portbagaj si am fixat doua difuzoare de 13

4. Fara legatura cu partea audio: Am cumparat un contactor usa (80 RON) de la Citroen (contactoarele universale - aprox 6 RON - sunt prea mici) si am tras un fir pana la contactorul din partea soferului. Acum se aprinde lumina din plafoniera si cand se deschide usa pasagerului.
5. Am cumparat un contactor pentru placa cu normal inchis si l-am fixat pe marginea capacului de la portbagaj. Cu un OSRAM LEDstick si contactorul ala am rezolvat problema mea mare: am lumina in prortbagaj cand se deschide haionul.
Cam atat