Multumesc foarte mult pentru sfaturi. Pana la urma am luat singurele becuri de marca pe care le-am gasit: Bosch - Xenon blue. Nu aveau nimic altceva.

Sunt prea presat de timp sa mai astept alte becuri. Au costat 60 ron ambele - cate 30 ron fiecare.
Dar ce grea a fost montarea. M-am ambitionat sa o fac singur, dupa cartea tehnica. Pana la urma am ajuns la electrician, dar nu ca nu as fi stiut cum.

Pur si simplu nu reuseam sa misc clemele!!!!
Am scos contactul electric fara probleme. La fel si mansonul de cauciuc. Cand sa desfac clema "D", conform cartii tehnice, cosmar. Nu mergea nici de un fel. Am folosit o oglinda sa vad cum vine acolo. Spatiul e foarte mic.

Si mai ales clema e foarte foarte tare. Otel de otel. Am impins degeaba in ea cam o jumatate de ora. Am incercat si la celalalt far. M-am dus la electrician, pana la urma. A impins si el saracul, din greu la ambele faruri, cu mare atentie. A spus ca nu a vazut niste cleme atat de dure din otel pana acum. Costul interventiei electricianului la service autorizat a fost de 10 Ron (s-a socotit 1/2 ora manopera).
Clema (de fapt o sarma de otel care blocheaza becul sa nu iasa din far prin spate) trebuie impinsa in spate, adica spre far, apoi trebuie trasa in lateral, inspre motor, sa iasa din siguranta. Nu am riscat sa apas pe ea cu obiecte metalice. Pana la urma au cedat, unda dupa alta, ambele cleme. Dar foarte greu, cu totul a durat 40 minute! Apoi a fost floare la ureche sa pun la loc mansonul de cauciuc si cu dulia de contact.
Astept sa vad cum se vede la lumina noilor becuri, in seara asta.

Precizare. Becurile sunt H4 60/55 W. Pe cele din fabrica scris si "GE". O fi General Electric, nu stiu, dar sunt ca niste lumanari. Foarte slabe acele becuri din dotarea standard a C1. Farurile de la C1 sunt Valeo, la fel ca si cheia de contact ori stergatorul de pe fata. Tari cleme la Valeo. Uff.