Stati mai sa inteleg si eu de ce va legati voi la cap, cand pe mine nu ma doare.
Am puricele de 1 an de zile si stergatorul original imi merge perfect si curata perfect. Ale voastre ce au de le tot schimbati ba cu Bosch, ba cu Valeo, ba cu Vitan?
stergatoare C1
Moderator: Echipa Tehnica
pentru ca de ex. eu in juma' de an am aproape 30.000 km cu el (conteaza si vechimea dar si cat ai sters cu el), pentru ca nu mai stergea ci mai mult manjea parbrizul, pentru ca mi s-a parut mai interesant modelul asta de profil, pt. ca, pt. ca.... 

- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus
_________
Foste:
Si inca ceva.. nu le tot schimbam. S-au vehiculat mai multe variante pt ca: eu n-am avut bani de Bosch si mi-am luat China-Vitan iar Xenon (care nu stiu de ce il schimba) si-a gasit pana la urma Valeo mai ieftin... simplu, nu?
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
_________
Foste:
cel original sterge de kko. (punct) poate ti se pare ca sterge bine pt ca nu il compari cu ceea ce trebuie . de exemplu eu vad la tata la opel astra g cand a pus saptamana asta stergatoare de origine, nu aeroflat (a se citi ambalate GM), crede-ma parca RAD apa de pe perbriz, adica pana cad urmatoarele picaturi de ploaie , dupa ce a trecut lama stergatorului pe parbriz acesta ramane COMPLET USCAT INSTANTANEU. acum si la mine e la fel!

XENON scrie:"probleme" nu aveam nici eu, ca doar am masina de 3 luni, dar nu a sters perfect din prima zi. si eu am pretentia sa stearga perfect, ca doar "bine" stergeau si alea de pe dacie cand erau noi.
poate ti-au schimbat stergatorul cu unul uzat de la alta masina inainte sa ajungi la reprezentanta sa iei masina

MARE ATENTIE! daca cumparati valeo, modelul este cel din poze (702).
spun asta deoarece exista si 703 tot de 65 cm, dar acela este pt. masinile dotate cu stergatoare "sinucigase" (de exemplu noul leon), si vine pe bratul din dreapta (care se ridica in sens invers decat la masinile noastre).
eram si eu curios care e diferenta din moment ce au aceeasi dimensiune si caut de 2 zile
spun asta deoarece exista si 703 tot de 65 cm, dar acela este pt. masinile dotate cu stergatoare "sinucigase" (de exemplu noul leon), si vine pe bratul din dreapta (care se ridica in sens invers decat la masinile noastre).
eram si eu curios care e diferenta din moment ce au aceeasi dimensiune si caut de 2 zile

s-a intamplat ceva f. ciudat. masina era JEGOASA. m-am gandit sa spal geamurile cu clin. le-am spalat. am dat putin drumul si la stergator (ca e doar unul
). minunatul Valeo Flat stergea ca un c...r. l-am demontat si m-am uitat mai bine. pe muchia de stergere, o depunere microscopica, culoare rosiatica, ce facea ca lama sa se simta plina de asperitati la mana. nu a mers curatata cu nmk. pana la urma ideea geniala: nitrodiluant. am sters de cateva ori. EVRIKA!!! depunerea a disparut. stergea perfect!
sper ca nu v-a plictisit povestioara mea
. oare ce s-a intamplat? a fost de la clin? a fost ploaie acida? a fost jeg de provenienta necunoscuta pe parbriz? sau ce???

sper ca nu v-a plictisit povestioara mea

Salutare la toata lumea
Saptamana trecuta gasesc langa masina bucati de stergator.Erau de la masina mea, si anume stergatorul din spate.Cineva l-a rupt si a stat ceva pana si-a facut treaba.
Imi puteti spune daca pot sa gasesc pe undeva un stergator pentru luneta din spate?Bratul metalic a ramas.
Am intrebat si la ATS dar spuneau ca de astazi o sa il aiba in 2 saptamani si trebuie sa fac un avans de 80%.Costa 80 lei.
Multumesc
Saptamana trecuta gasesc langa masina bucati de stergator.Erau de la masina mea, si anume stergatorul din spate.Cineva l-a rupt si a stat ceva pana si-a facut treaba.
Imi puteti spune daca pot sa gasesc pe undeva un stergator pentru luneta din spate?Bratul metalic a ramas.
Am intrebat si la ATS dar spuneau ca de astazi o sa il aiba in 2 saptamani si trebuie sa fac un avans de 80%.Costa 80 lei.
Multumesc