Moderator: Echipa Tehnica
radu_dude scrie:am remontat subwooferulDD bass bass deci 2 boxe fata 2 spate si un subwoofer de 400 W madlex a stat in masina si i-a cam placut
DD am tras cablul direct de la baterie la amplificator si inca vreo 5 cabluri de la casetofon pana in potbagaj a durat cam 2 ore dar a meritat timpul si se aude de rupe
Mishoo scrie:Pai daca e precablaj, de ce se iau sumele astea astronomice la instalarea unui casetofon si a 2 boxe?
mbc scrie:desi imi esti coleg de forumcred ca cei de la toyota nu exagereaza mult. In primul rand, e produs "original", in al doilea rand este un woofer (probabil) de calitate, iar daca este situat sub scaun, e clara treaba.
Cu 1600 iti faci sistem audio in masina cu tot cu HU? Daca asa ar fi fost treaba eu acuma aveam deja asa ceva. Din pacate costa mult mai mult. Am calculat doar antifonarea este cam 1000 lei. HU cam 800, sistem boxe fata cam 300 + 100 inele si alte accesorii marunte, boxe spate inca vreo 300, woofer cam 900 cu tot cu cabluri, condensator 250. Sa nu uitam ca daca vrei boxele pe spate mai tari, iti trebuie amplif si la alea.
Cele de sus ies pe la vreo 3650 ron. Asta daca vrei sa faci ceva cum trebuie. Been there, tried that.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori