Am o buburuza de C3, an 2004, HDI, 68 cp, 106.000 km. Am achizitionat-o in 2011 si pana in 2014 a umblat mama cu ea, mai rarut ca e mai dragut in sensul ca mergea doar la cumparaturi cu ea sau daca trebuia sa plateasca cate ceva mai departe de casa.
Drumuri lungi pana am luat eu permisul nu am avut , deci nu prea aveam cum sa detectez urmatoarea problema :
Am impresia ca imi consuma f mult. In oras am undeva la 8 - 9 , cateodata si 10l/100 km si indiferent de modul de condus, niciodata nu am sub 8. Iar in afara, pe autostrada , la 110 km imi consuma 7 l. Daca ii dau mai tare, undeva la 140 tot asa, ajunge si la 8 9 l/100.
Teoretic ea ar trebui sa consume undeva la 4l/100 km extraurban si 6 intraurban...asa ca nu stiu care e problema.
In afara de asta am impresia ca motorul nu functioneaza in parametrii. In oras nu trage bine,ma cam rog de ea,lucru valabil si in afara. Mai mult de 130-140 nu duce,viteza la care ajunge foarte greu cu pedala la fund,in cativa km buni. E normal sa ma rog de ea 10 km sa ajunga la 130-140?
Voi ce spuneti?
Va multumesc mult anticipat