Caseta de directie
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
Caseta de directie
revizie de 43000 km la service in brasov si nu au gasit decit caseta de directie care face galagie si mi-au cerut 3000 ron pe una noua dar nu garanteaza ca cea noua nu o sa faca galagie dupa citeva mii de km.am vre-o solutie stiti cumva se poate regla sau repara la caseta de directie.nu am joc in directie sau probleme cu geometria doar zgomotul ala enervant care nu ma lasa deloc,parca il aud si cind am muzica data foarte tare. HELP
La revizia de 40.000 mi-au "strans" caseta de directie, de fapt capetele de bara. Dupa trei sau patru mii a reaparut zgomotul.
Am schimbat capetele de bara si zgomotul a disparut, urmeaza sa schimb arcurile si amortizoarele (intrucat masina s-a lasat de bot de pe la 20.000km) si sa vad daca nu am probleme si cu flansele de la amortizoare.
Am schimbat capetele de bara si zgomotul a disparut, urmeaza sa schimb arcurile si amortizoarele (intrucat masina s-a lasat de bot de pe la 20.000km) si sa vad daca nu am probleme si cu flansele de la amortizoare.
-
- pasionat
Mentionez ca poate situatia nu este similara intrucat aveam un zgomot de tip troncanit la asflat cu probleme sau piatra cubica si ca am raspuns la acest subiect intrucat am avut o oaresce problema cu caseta de directie.
La verificarea articulatiilor nu am avut probleme, cel putin asa au decalrat cei de la service (ATS - citat: "Nu ati avut decat un joc in caseta de directie pe care l-au strans baietii").
La un alt service mi-a fost descoperit jocul in capetele de bara cu prilejul schimbarii bieletei de la directie de pe dreapta (parca asa se numeste). Oricum imi propusesem ca daca tot schimb bieletele, sa schimb si capetele de bara si se pare ca am facut bine.
La verificarea articulatiilor nu am avut probleme, cel putin asa au decalrat cei de la service (ATS - citat: "Nu ati avut decat un joc in caseta de directie pe care l-au strans baietii").
La un alt service mi-a fost descoperit jocul in capetele de bara cu prilejul schimbarii bieletei de la directie de pe dreapta (parca asa se numeste). Oricum imi propusesem ca daca tot schimb bieletele, sa schimb si capetele de bara si se pare ca am facut bine.
-
- pasionat
-
- pasionat
Si eu aveam simptomele respective. Cu zgomot la viteza mica si pe piatra cubica sau cu denivelari. De asemenea cand cabram volanul pe loc se simtea in el asa parca e joystick (opunea un pic de rezistenta) si se auzea un troscanit usurel spre capatul cremalierei (cand dadeai spre capat complet volanul)...
Mi-au schimbat caseta pe garantie, foarte elegant...acum nu se mai aude nimic...merge frumos...
Mi-au schimbat caseta pe garantie, foarte elegant...acum nu se mai aude nimic...merge frumos...
-
- pasionat
salut
partea proasta e (si acu nu vreau sa te dezamagesc) ca isi va reveni. adik, dupa un anumit numar de km (la mine au fost cam 3000 cred - si eu am string acel surub) manevrabilitatea isi revine si odata cu ea si zgomotul. eu am constatat acest lucru pe la 5000. iata acu am 23k si convietuim impreuna (eu si zgomotul). insa, nu-ti afecteaza mersul masinii.
-
- pasionat