Salut,
de vreo 2 luni geamul de la sofer nu se mai ridica singur doar la o ridicare de buton. cel de pe dreapta merge ok dar cel de pe stanga tre sa tin butonul pentru ca sa se ridice, in rest merge ok.
are cineva idee despre ce ar putea fi?
geam electric sofer nu se mai ridica automat
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Poate fi modulul de comanda de la usa respectiva sau vreun contact oxidat. Sincer, decit sa dau fata de usa jos si sa ma aleg cu greierasii de rigoare + izolatia rupta, eu mai degraba l-as lasa asa.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- robistan25
- pasionat
@AngelTero & off-topic: de scartaitul geamului scapi f. usor cu un spray cu silicon (de bord), pulverizand cu geamul deschis la maxim un jet continuu pe toata lungimea canalului de cheder care etanseaza geamul la inchidere (pulverizarea se face in canalul chederului).
on-topic: si mie mi se intampla cateodata acest lucru. Eu banuiesc (ca si nicum)ca e modulul de comanda al geamului. Cred ca se poate desface si curata contactele din el.
on-topic: si mie mi se intampla cateodata acest lucru. Eu banuiesc (ca si nicum)ca e modulul de comanda al geamului. Cred ca se poate desface si curata contactele din el.
geamul e prins intr-un singur punct. si acolo e o bucata de plastic care urca pe sina din usa. scartaitul e de la plasticul ce tine geamul. eu cand am desfacut usa am prins geamul din nou pe suport si am umblat la plasticul ala sa nu mai joace... cu ocazia asta am scapat de scartaitul ala.
referitor la problema mea. a desfacut cineva plasticelele alea de la schimbator ca sa ajunga la contactelele de la butoane?
referitor la problema mea. a desfacut cineva plasticelele alea de la schimbator ca sa ajunga la contactelele de la butoane?