sorin2010 scrie:ma bucur ca s-a rezolvat,ieftin.
numai bine!
La fel!
Apropos ca ai intrebat mai sus:
Masina este de 2 ani in romania, cand avea cam 158.000 de km si baiatul care mi-a dat-o e super de treaba, serios, lucreaza ca Manager si nu se ocupa cu manarii. Cat despre cei de afara, probabil carau medicamente cu ea sau ceva, pentru ca am actele ei originale si cartea de service cu toate schimbate si trecute in ea pana pe la 140 si ceva de mii!
Acum are 199.700 de km. (Fac filmuletz cand face 200.000)
Sunt destui dar sunt reali zic eu!
Plus de asta daca ne gandim ca si noi mergem cam 25.000 de km pe an si masina are 6 ani asta inseamna cam 150.000 de km! Facuti asa in Romania, daramite afara unde chiar au strazi!
Parerea mea este ca numarul de kilometri este ceva relativ, importanta este starea masinii, a motorului, felul cum a fost folosita etc!
De exemplu la Golf ajunsesem la 250.000 si ziceai ca e ca nou!
Multi mecanici mi-au zis ca are un super motor la cum se prezinta!
(Am citit mai demult si pe Buhnici.ro - site-ul lui George Buhnici ca numarul de kilometri la masinile nemtesti in special: VW, BMW, Mercedes pana la 400.000 la motoarele bune chiar nu constituie o problema)
Sincer aseara eram maidegraba ofticat decat frustrat, de faptul ca exista porcaria asta de optiune ECO MODE!
Sincer nu o suport, nu poti sa faci nimic cu ea: nu tu muzica, nu tu aia, nu tu aia... si mai da si gherle dupa cum am patit eu!
Keep in touch!
Ciao ciao!