Avertizor centura de siguranta
Moderator: Echipa Tehnica
Avertizor centura de siguranta
Stiu ca nu e in interesul soferului dar e vreo posibilitate de a scapa de avertizarea aia sonora ?
Hehehehe!!
Ai 2 posibilitati:
1- Sa iti pui centura - lucru cu care te obisnuiesti, o sa ajunga chiar instinct dupa o perioada indelungata. Sa nu mai punem ca poate sa iti salveze viata!
2- Astepti 3 minute pana se satura te tipat, si ramane doar beculetul aprins!
Ai 2 posibilitati:
1- Sa iti pui centura - lucru cu care te obisnuiesti, o sa ajunga chiar instinct dupa o perioada indelungata. Sa nu mai punem ca poate sa iti salveze viata!
2- Astepti 3 minute pana se satura te tipat, si ramane doar beculetul aprins!
Ultima oară modificat Vin 13-Iul-2007 09:14 de către prafuit, modificat 1 dată în total.
avertizzre centura de siguranta
Apasa pur si simplu pe butonul rosu de la centura si ai scapat de semnalul de avertizare. Te sfatuiesc insa sa folosesti centura...
Eu, cand am luat masina...prima data ma stresa ingrozitor...
Am spanzurat centura pasagerului, ca eram singur.
Ulterior si pana acum , o trag pe cea a soferului prin spatele scaunului...
La drum, pun centura cum trebuie.
E buna si solutia cu scurtcircuitarea switchului...dar mai bine sa folosim centura ca are si ea ROLUL SAU FOARTE IMPORTANT !!!
Aia cu fierul introdus acolo...da' de unde luam un fier dinala , ca nu cred ca merge cel de Dacie...
Sau mai puteti da casul foarte tare si nu se mai aude...
E buna si solutia cu scurtcircuitarea switchului...dar mai bine sa folosim centura ca are si ea ROLUL SAU FOARTE IMPORTANT !!!
Aia cu fierul introdus acolo...da' de unde luam un fier dinala , ca nu cred ca merge cel de Dacie...
Sau mai puteti da casul foarte tare si nu se mai aude...
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
B25BUY scrie:Eu, cand am luat masina...prima data ma stresa ingrozitor...
Nu e bine ce faci tu. Computerul de bord crede ca ai centura pusa si in cazul unui impact va declansa airbag-urile si nu o sa-ti fie bine.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Centura de siguranta are scopul ei bine definit , nu e pusa ca sa o tragem noi pe dupa scaun , pe sub scaun sau sa facem cine stie ce cu ea.Oricat de grabit ai fi si cat de multe intrari si iesiri din masina faci nu cred ca purtatul centurii iti ia asa mult timp cat sa te incurce in treburile tale.Totusi ca sa pui si sa iei centura e o treaba de cateva secunde, asa ca puneti voi centura cum trebuie ca nu se stie cand "sare" un stalp in fata ta si dai cu nasul de volan sau mai rau.