topi scrie:Nu am pe cine sa bestelesc - am montat singur cd-ul. Quadbloc-ul chiar eu l-am despachetat - era lipit un buretel pe el - si nu au fost decat 4 fire + 8 fire pentru difuzoare. Am sa verific maine - poate a iesit acel papuc de acolo si o fi atarnat pe undeva. Cat despre firele difuzoarelor din spate pot sa-ti spun ca se opresc in mufa galbena de sub volan(de la sigurante). Exista mufe pentru difuzoarele din spate in usi dar firele aferente se opresc in alte mufe aflate in stalpii masinii(unde se afla burduful de cauciuc pentru protectie). Intre mufa galbena si mufele din stalpii masini nu exista fire pentru difuzoare.
In cazul in care esti convins ca masina a venit din fabrica fara firul IGN si n-a umblat altcineva la ea, poti sa te duci si sa faci scandal la Citroen. Firul ala trebuie sa fie acolo! Verifica totusi cu atentie cablul care se opreste in mufa de radio CD a masinii, poate firul ala de IGN e totusi pe undeva. Daca lipseste cu desavarsire... e dubios.
Chestia cu firele pentru difuzoarele din spate am constatat-o si eu. E exact cum spui tu. Foarte zgarciti francezii astia. Nota 1 la aspectul asta. Pentru cel mult 10 metri de cablu in plus, au preferat sa nu puna fir intre mufa dintre volan si stalpii masinii. Nu inteleg de ce au mai pus fire in usi pentru difuzoare. Asa la deruta...