Boxe compatibile C3 plus 'oportunitate' montaj

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

hanako
just curious

Mesajde hanako » Mar 09-Aug-2005 12:24

prafuit scrie:si unde l-ai montat??? Cat te-a constat montarea???? Ce au zis aia pe acolo? ce se poate? ce nu se poate?

prafuit, oi fi eu blonda, dar tu cum citesti posturile? n-am zis ca m-am programat joi? faptul e consumat in ceea ce priveste achizitionarea playerului si atit (dar te iert, avind in vedere ca ai fost atit de dragut si mi-ai oferit explicatii pretioase mai devreme)

o sa va scriu cum a decurs totul DUPA. acum stiu doar ca montarea playerului = 150,000, iar a unui set de boxe = 150,000 (total = 450,000 vs 1,500,000 la ATS vs 800,000 la Champion). 'oamenii' imi pun la dispozitie si celebrii suporti la pretul de 800,000 (vs 1,000,000 la ATS)

wish me luck!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 09-Aug-2005 13:33

Scuze: sti de ce au blondele buricul vanat???? Pentru ca nici blonzii nu sant mai destepti!!!! Eu is blond.

E adevarat ca nu stau sa citesc threadul cap coada ori de cate ori pun un post si am facut acea gafa!

Sa inteleg ca o sa montezi playerul la Oma alarm???? Daca ti-ai luat si boxele??? Nu au si ele un nu stiu ce suport in ele? Ca un prieten si-a luat Alpine si avea si niste suporti, dar nu stiu daca erau utilizabili la C3 sau nu!

hanako
just curious

Mesajde hanako » Mar 09-Aug-2005 14:12

Hai c-ai inteles, prafuit. Nu am luat boxele - le iau joi: am primit urmatoarea recomandare (especially for C3, a zis nenea):
MacAudio MX16.2(16 cm) + MacAudio MX13.2(13cm) NU DATI! Nu ma mai razgindesc!

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mar 09-Aug-2005 14:20

de unde si nick-ul: prafuit :D
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

mars2k
pasionat

Mesajde mars2k » Mar 09-Aug-2005 14:41

@B-01-DRC: Radio CD-ul meu (Clarion DB538RMP) merge si fara cheie in contact, deci presupun ca e "pus pe direct". Si totusi nu mi s-a ars nici o siguranta. As zice ca in cazul tau s-a intamplat din alte motive...

@hanako: Care mai e pozitia oficiala ATS/Champions/OMA in legatura cu pastrarea garantiei?

De la ATS as fi placut surprins sa nu aud o opinie "radicala", dar daca Champions zice ca e OK sa instalezi la OMA atunci "go for it".

BTW, cei de la OMA au mai instalat pe C3-uri?
Sau vor invata pe masina ta? ;)

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 09-Aug-2005 14:41

incep sa nu mai am secrete fata de voi. In ceva timp o sa ma cunoasteti atat de bine :P

hanako
just curious

Mesajde hanako » Mar 09-Aug-2005 15:00

mars2k a scris:

@hanako: Care mai e pozitia oficiala ATS/Champions/OMA in legatura cu pastrarea garantiei?

De la ATS as fi placut surprins sa nu aud o opinie "radicala", dar daca Champions zice ca e OK sa instalezi la OMA atunci "go for it".

BTW, cei de la OMA au mai instalat pe C3-uri?
Sau vor invata pe masina ta? ;
!

mars2k, te rog, fara insinuari - zi 'pe direct', ca tot discutaram mai devreme. nici ATS si nici Champions nu mi-au 'dat voie' sa instalez in alta parte. asa ma gindisem eu, pina sa citesc postul tau!

mars2k
pasionat

Mesajde mars2k » Mar 09-Aug-2005 15:40

@hanako: Uite cum a fost in cazul meu (vara trecuta):

1. I-am intrebat pe ATS daca-mi dau voie ("nenea, pot sa-mi instalez si eu un CD-player in propria masina? NU! Doar noi putem!").

2. Service-ul Champions nu era "la moda" pe-atunci, nu stiam de ei.

2. I-am intrebat pe cei de la firma de unde mi-am luat boxele (alta decat OMA) ce se intampla daca le montez la ei.

Intai vanzatorul mi-a spus ca n-am cum sa-mi pierd garantia pt asta, pe urma cand am insistat cu "aia de la ATS sunt obsedati", a apelat la sef, care mi-a spus ca ei au un acord cu Fiat.ro, parca si cu Eurial (=peugeot.ro) sa monteze instalatie audio (deci cu pastrarea explicita a garantiei) si sunt in curs sa obtina asa ceva si cu ATS.

Am stabilit sa mai astept vreo saptamana sa se clarifice negocierile. La sfarsitul respectivei saptamani, nu ajunsesera la nici un acord si omul mi-a zis ca pt linistea mea mai bine le instalez la ATS. Ceea ce am si facut.

In cazul tau, diferenta intre Champions si OMA ar fi de 35 lei ("roni").
Chiar merita sa-ti asumi un risc pt banii astia?
Renunti si tu la "o bluzita" ;)

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 09-Aug-2005 16:07

Nu are cum sa se piarda garantia, atata timp cat nu se modifica nimi la mufele deja preinstalate si doar se adauga niste cabluri pentru usile din spate! Eu mi-am instalat singur radiocasul pe Berlingo si nu s-a intamplat nimik, asta folosind mufele lor si nimic in plus.
Nu se pierde nici o garantie, daca se intampla ceva "doamne fereste", faci scrisoare la Citroen Franta si le explici situatia, ei o sa te trimita la ATS si tu o sa le spui ca sunt bulangii si ca nu vor sa te ajute si ar fi bine sa iti rezolve ei problema. Explici cu poze frumos ca daca s-a intamplat ceva care nu are nici in clin nici in maneca cu casetofonu' nu are cum sa fie afectata garantia!
Nu este draq atat de negru!!!
Si un importator de playere nu are cum sa nu stie sa monteze o scula pe o masine. Fie ea si Rolls Royce, tot are schema electrica pentru sistemul audio!

Keep it on the road!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 09-Aug-2005 16:08

mars2k - doar nu vrei sa mearga fara "bluzita" pe strada!!!! Sau asta vrei ;)

mars2k
pasionat

Mesajde mars2k » Mar 09-Aug-2005 16:23

prafuit scrie:Nu se pierde nici o garantie, daca se intampla ceva "doamne fereste", faci scrisoare la Citroen Franta si le explici situatia, ei o sa te trimita la ATS si tu o sa le spui ca sunt bulangii si ca nu vor sa te ajute si ar fi bine sa iti rezolve ei problema. Explici cu poze frumos ca daca s-a intamplat ceva care nu are nici in clin nici in maneca cu casetofonu' nu are cum sa fie afectata garantia!

Ok, merita sa risti circul asta pt 35 roni?

prafuit scrie:mars2k - doar nu vrei sa mearga fara "bluzita" pe strada!!!! Sau asta vrei ;)

N-as avea nimic impotriva :D, dar nu la asta m-am referit.
Ziceam ca 20 bluzite/an - 19 bluzite/an :) = Radio CD la Champions vs OMA

B-01-DRC
pasionat

Mesajde B-01-DRC » Mar 09-Aug-2005 16:42

Mars2k - se poate pune pe direct, dar trebuie sa umbli la instalatia electrica (un releu). Cum eu nu l-am pus la ATS/Champions, nu am permis instalatorilor sa faca asa ceva. Cu acel releu ocolesti si arderea unei sigurante si oprirea dupa 30 minute, masina nemaintrand in ECOMode.

mars2k
pasionat

Mesajde mars2k » Mar 09-Aug-2005 17:11

@B-01-DRC: tu chiar ai studiat treaba asta :) Cool!

Sa inteleg ca ECO mode este dezactivat la mine?
O sa verific, presupun ca are vreun martor pe bord.

Da' ai idee de ce-ar fi facut asta meseriasul de la ATS - daca spui ca asta-i solutia mai complicata ?!

Eu nu-mi amintesc sa-i fi spus explicit ca vreau sa mearga si fara cheie in contact. De fapt ii cerusem eu ceva "custom", dar nu a mai avut timp s-o faca:

DB538RMP are o intrare pt micsorarea intensitatii luminii daca sunt aprinse farurile. Din pacate C3-ul meu nu are iesirea respectiva, asa c-ar fi trebuit sa adapteze un fir de la iluminarea bordului cumva.

Pt hanako: verifica daca are si Radio CD-ul tau functia asta si in cazul in care te hotarasti sa-ti instalezi la Champions spune-le sa-ti instaleze si giurumia asta.
E destul de utila, daca mergi noaptea prin tara nimanui, in intuneric complet si te cam streseaza luminitele din bord si activezi "black panel-ul" (scrie in manual ce-i ala ;)) - atunci Radio CD-ul devine urmatoarea sursa de lumina enervanta.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 09-Aug-2005 18:40

Partea cu bluzita era la nivel de gluma!

Eu nu cred ca se ajunge asa departe cu garantia. Era doar o situatie de rezolvare a problemei, cu toate ca orice pers care insirubeaza un surub in telecomanda TV dupa ce a sters-o de praf poate sa monteze un player.
Pe de alta parte, daca Citroen Franta nu ar acorda garantie pentru montajul in alta parte a playerului, de ce mai pune specificatii clare ale mufelor de la cablaje in cartea mingiutei??????

Nu e draq chiar atat de negru!

Keep it on the road!

hanako
just curious

Mesajde hanako » Mie 10-Aug-2005 07:26

fir-ar sa fie, mars, nici tu n-ai nimerit-o cu bluzita! nu incerca nici cu fustite, ca nu port (bluejeansii reprezinta 90% din garderoba mea)

dar M-AI CONVINS. o data cu aritmetica simpla din care am inteles ca diferenta CH/OMA e chiar foarte mica, apoi cu toate particularitatile C3-ului si ale mp3-playerului (exact acelasi model ca al tau!)

in plus, astept de ieri un telefon de la OMA pentru programarea la montaj si, dupa ce i-am spus raspicat lui nenea ca nu vreau sa pierd garantia, telefonul intirzie sa sune... SO!

Înapoi la “Electrica - C3”