Boxe compatibile C3 plus 'oportunitate' montaj
Moderator: Echipa Tehnica
Cred ca eu nu vreau sa montez la astia pentru ca jupoaie si pielea de pe tine. Macar de ar avea si ei niste preturi rezonabile sau ceva. Nu se justifica 800 000/1 000 000 lei pentru bagarea a 10 mufe, a insira 4 cabluri (pentru boxele din spate) si a insuruba 12 holtsuruburi.
Si daca tot gasesc oameni care sa se duca la ei nu vad de ce n-ar pastra preturile astea de kko!!!
Tare sunt suparat pe asta!
Si daca tot gasesc oameni care sa se duca la ei nu vad de ce n-ar pastra preturile astea de kko!!!
prafuit scrie:Nu se justifica 800 000/1 000 000 lei pentru bagarea a 10 mufe, a insira 4 cabluri (pentru boxele din spate)
Are deja cablurile trase in spate.
Mars2k - habar nu am ce au facut. Oricum, a intrat cu laptopul pe masina.
ECO nu e dezactivat la nici o masina. Uita-te atent pe bord, si in partea stanga jos (sub indicatorul principal, unde iti arata viteza) o sa vezi ca scrie "ECO".
Exact!!!! Se pot monta foarte usor. De aceea este doar speculatie a celor care monteaza ca se pierde garantia. Altfel nu dadeau explicatii despre fiecare fir care iese din mufa ISO de acolo!!!! Romanii sunt de kko!!! Mai ales dealerii de masini, sa nu spund e importatori!
P.S. :P Am inteles tenta de gluma la ce ai spus tu
P.S. :P Am inteles tenta de gluma la ce ai spus tu
prafuit scrie:Exact!!!! Se pot monta foarte usor. De aceea este doar speculatie a celor care monteaza ca se pierde garantia. Altfel nu dadeau explicatii despre fiecare fir care iese din mufa ISO de acolo!!!! Romanii sunt de kko!!! Mai ales dealerii de masini, sa nu spund e importatori!
FALS: ATS mi-a spus ca nu pierd garantia la masina pentru ca nu am umblat la instalatia electrica si am folosit mufele ISO EU si cablurile instalate.
pe mine ma amuza, sint curios unde se termina 

http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
prafuit scrie:Nu se justifica 800 000/1 000 000 lei pentru bagarea a 10 mufe, a insira 4 cabluri (pentru boxele din spate) si a insuruba 12 holtsuruburi.
Daca sustii ca e super simplu sa-ti montezi singur instalatia audio te invit sa faci un topic-tutorial, neaparat cu poze, despre asta. Daca vrei sa convingi oamenii sa-si monteze singuri CD-ul si boxele, ar fi mult mai productiv asa.
Te rog sa incluzi si urmatoarele (pana sa ajungi la mufe, trebuie sa le rezolvi pe astea):
- cum scoti plasticul ala de protectie de la boxele din fata (destul de tricky, daca tragi de unde nu trebuie poti sa-i rupi niste "urechiuse")
- cum scoti plasticele alea care acopera spatiile pt Radio CD si CD changer (eu nu m-am prins cum)
- cum scoti fetele de la usile din spate (habar n-am)
- daca trebuie taiata "panza" aia (antifon?) care e sub fata de usa - ar trebui o poza in care sa se vada cat s-a taiat.
Banuiesc ca nu ar trebui sa-ti ia prea mult timp, doar e super simplu, nu?
@prafuit:
OK, dar nimic nu te impiedica sa faci tutorialul - cel putin partea cu datul plasticelor jos.
Motivatia? Puterea exemplului personal
Daca ai pretentia ca oamenii sa-si bage surubelnitele printre plastice (hopefully nu prin plastice) mi s-ar parea corect sa le arati tu cum se face - demonstrand pe C3-ul tau
OK, dar nimic nu te impiedica sa faci tutorialul - cel putin partea cu datul plasticelor jos.
Motivatia? Puterea exemplului personal

Daca ai pretentia ca oamenii sa-si bage surubelnitele printre plastice (hopefully nu prin plastice) mi s-ar parea corect sa le arati tu cum se face - demonstrand pe C3-ul tau