Boxe compatibile C3 plus 'oportunitate' montaj

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

Jarod
pasionat

Mesajde Jarod » Joi 11-Aug-2005 16:23

Salve,

Am fost azi sa-mi achit C3-ul si l-am intrebat pe agentul de vanzari daca pot sa-mi pun cas-ul, boxele si alarma la alt service. Mi-a spus ca daca service-ul nu e autorizat, SE PIERDE GARANTIA la partea electrica. Adica, atunci cand o sa ai vreo problema la partea electrica si te duci la ei la service o sa te intrebe/verifice unde ti-ai montat sistemul audio sau alarma ... asa ca ... it's everybody's call.

Eu am preferat sa fac pe fraieru' si sa-mi pun toate de mai sus la ei, pentru ca stiu ca de fiecare data cand fac super scheme, iese naspa inzecit. But maybe that's just me :)

Mii de km fara probleme va ureaza ursu'

Jarod

hanako
just curious

Mesajde hanako » Vin 12-Aug-2005 07:14

Okay, revin cu stirile de JOI: nenea de la Champion mi-a dat emotii si deci m-a dezamagit - il sunasem deja pe celalat nene (de la OMA) sa-i spun ca boxele NU se potrivesc, cind Championul a decis sa le incerce si altfel decit din ochi: - surpriza, SE potriveau, doar nenea OMA le recomanda in draci pentru C3-uri!

Montajul propriu-zis a durat doua ore, nici nu a fost cazul sa discutam 'smecherii' si alte chestii, pentru ca mi s-a explicat foarte clar ce poate face Chanpionul: sa lege firele existente pe masina la playerul meu si...ATIT!

Totul e bine cind se termina cu bine. Recunosc ca nu sint super pretentioasa, dar mi se pare ca totul se aude superb, chiar si mp3-urile, iar de 75% volum nici nu poate fi vorba, pentru ca pe la 50 nu mai poti sta in masina...

AndreiOniceanu
simpatizant

dimensiuni

Mesajde AndreiOniceanu » Vin 12-Aug-2005 08:47

Salut!

Diametrele boxelor le stiu. Cine imi poate spune si mie totusi ce adancime ar trebui sa aiba boxele si care sunt dimensiunile pentru tweeter-e?

In legatura cu montajul, dealer-ul de la Constanta m-a bagat total in ceata. Au spus ca montajul trebuie facut musai la ei, nu neaparat din cauza garantiei, ci pentru ca trebuie sa conecteze masina la nu stiu ce scanner si sa o seteze sa accepte mp3-playerul. Cica daca nu faci treaba asta nu functioneaza ca lumea si are intreruperi. Mie mi se pare super abureala asta. Voi ce credeti?

hanako
just curious

Mesajde hanako » Vin 12-Aug-2005 10:05

Andrei, ai intuit bine: au incercat sa te abureasca - sper ca NU au reusit.

mars2k
pasionat

Mesajde mars2k » Vin 12-Aug-2005 17:39

@hanako: URAA!! Da' cred ca ai omis sa ne spui daca ti l-au pus pe direct sau nu? ;)

@AndreiOniceanu:
1. adancimea de montare - boxele mele au adancimea de montare de 66 mm pe fata si 62 mm pe spate - conform e-mania.

Posibil sa conteze si alti parametrii - forma trunchiului de con?!
Nu stiu de ce ma avertizau aia ca seria Kappa "s-ar putea sa nu intre" - iar Kappa are adancimea de montare mai mica decat Reference.

Cel mai bine da-i un PM (personal message) lui wld.

In legatura cu activarea din laptop s-ar putea sa nu fie 100% vrajeala, C3 are electronica multiplexata si practic orice comanda electrica trece printr-un computer.

Dar cred ca asta ar presupune ca ti-au dezactivat ei Radio CD-ul din computer inainte de a-ti vinde masina.
Tactica "pamantului parjolit", adica.

luigy
just curious

salutare

Mesajde luigy » Dum 14-Aug-2005 17:04

Fratilor eu am montat mp3-ul singur cu boxe cu tot ami putin pe spate" nu am descoperit inca cum se dau jos fetele de usi".Am fost la revizie la ats in Bucurestii noii si nu mi-a zis nimeni nimic de pierdut vreo garantie.In schimb au facut figuri cu alarma, un viper montata la polystar, mi-au spus ca nu mai este nici un service acreditat de ei pentru a monta alarme pe citroen.Incepand cu luna iunie, mi-au spus ca alarmele se monteaza nimai la ei altfel se pierde garantia la partea electrica. Am avut noroc ca masina mi-a venit in luna aprilie cand inca polystar-ul mai era acreditat.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Lun 15-Aug-2005 09:20

Bravos luigy =D> Nici eu nu stiu cum se dau fetele jos, dar nu cred ca este atat de complicat. Ai grija sa nu zgarii sau sa spargi plasticul!!!

In ceea ce priveste alarma mai este o smecherie pe care eu am folosit-o din plin. Mi-am conectat alarma la un service oarecare, dar nu am conecatat-o la inchiderea centralizata (deaci trebuia inainte sa inchid masina si apoi sa cuplez alarma) asta pana cand am ajuns la verificarea de la 1500 - 2500 km si le-am spus ca vreau sa imi cupleze cele 2 functii, si mare surpriza, au facut acest lucru, chiar fara sa platesc ceva!!!

Imediat ce am sansa sa vad cum ies plasticele la usi va spun!!!

Keep iton the road!

hanako
just curious

Mesajde hanako » Lun 15-Aug-2005 12:06

mars2k scrie:@hanako: URAA!! Da' cred ca ai omis sa ne spui daca ti l-au pus pe direct sau nu? ;)

nu stiu ce au facut, dar functioneaza si fara cheie in contact si nici nu se opreste dupa nu stiu cite minute...

AndreiOniceanu
simpatizant

MP3

Mesajde AndreiOniceanu » Joi 18-Aug-2005 07:27

Salut!

Mi-a venit si mie masina ieri si nu am mai avut rabdare... m-am dus si i-am pus un mp3 player Pioneer DEH - 3700 MP cu un sistem de difuzoare separate pe 2 cai TS - H 1703 (adica boxe de 60W + tweetere). Toata treaba m-a costat 9 milioane, cu tot cu manopera si accesorii de montaj si am garantie 25 luni. Boxele pe spate o sa le pun altadata, dar se aude excelent si asa cum e acum. Sunt foarte multumit si va recomand combinatia asta.
La service cand am luat masina a incercat din nou sa ma abureasca ala ca trebuie neaparat montat la ei ca altfel da erori si o sa ma mai coste 300.000 ROL sa il bage pe scanner si sa reseteze erorile dupa aia. Si il intreb cat costa la ei montajul... cica 1.500.000 ROL. Ca sa vedeti cat de idiot e... Montajul era gratuit la astia de la care am cumparat echipamentul si el vroia sa ma convinga sa il montez la ei cu 1,5 milioane. I-am zis sa mai invete matematica daca vrea sa faca vanzari... La urma urmei daca imi dadea erori ma mai costa 300 mii si gata, oricum era mai bine decat 1,5 milioane. Oricum nu mi-a dat nici o eroare si se comporta excelent. S-a folosit cablajul ISO al masinii si a mers totul "smooth". Asa ca sa nu va lasati pacaliti de dealer si sa nu montati la ei ca sunt niste banditi.
Ah, si inca ceva... Va recomand inca o data cu caldura sistemul pe care l-am instalat eu. Se aude excelent!!!

Andrei

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Joi 18-Aug-2005 08:47

sa o stapanesti sanatos andrei si te asteptam pe 27 la intalnirea de la Padina!

AndreiOniceanu
simpatizant

10x

Mesajde AndreiOniceanu » Joi 18-Aug-2005 08:49

Multumesc mult!
De ajuns pe 27 e mai greu avand in vedere ca sunt cavaler de onoare la nunta unei bune prietene... :(
Dar banuiesc ca nu e ultima intalnire pe care o organizati, nu?

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Joi 18-Aug-2005 08:51

Si pe ceilalti ii asteptam pe 27! Sau va e frica sa scoateti la aer masinutele???

B-01-DRC
pasionat

Mesajde B-01-DRC » Joi 18-Aug-2005 09:12

MARIAN scrie:Si pe ceilalti ii asteptam pe 27! Sau va e frica sa scoateti la aer masinutele???

Pe 27 plec si eu in sfarsit in concediu. Abia astept sa vad cum se va comporta buburuza in cei 7.500 Km.

qaz
simpatizant
Masina: c3 1.1i black onyx 2005
2: T-reg 3.0 TDI 2008
3: C4 cactus 1.2 2016

GARANTIE

Mesajde qaz » Sâm 22-Oct-2005 15:38

salut :D
s-ar putea ca intrebarea mea sa sune putin stupid. :lol:
am luat un radiocd alpine cu boxe de 13 tot alpine...pe garantia de la ele am o lista de service-uri agreate de cel care comercializeaza alpine[ats,champions,etc. nu se numara printre ele].
stie cineva daca un dealer autorizat [ats de exemplu] este implicit agreat de cei care comercializeaza asemenea aparatura?
:D multumesc.

prafuit
pasionat

Re: GARANTIE

Mesajde prafuit » Lun 24-Oct-2005 14:24

qaz scrie:salut :D
s-ar putea ca intrebarea mea sa sune putin stupid. :lol:
am luat un radiocd alpine cu boxe de 13 tot alpine...pe garantia de la ele am o lista de service-uri agreate de cel care comercializeaza alpine[ats,champions,etc. nu se numara printre ele].
stie cineva daca un dealer autorizat [ats de exemplu] este implicit agreat de cei care comercializeaza asemenea aparatura?
:D multumesc.

Eu te sfatuiesc sa te duci sa le mntezi la unul din service-urile indicate in certificatul d egarantie al radiocd-ului. Nu se pierde nici o garantie. Daca s-ar pierde asa ceva atunci nu ar pune mufe standard la cablaje ;)

Înapoi la “Electrica - C3”