Buna ziua ! Am un C3 1.4 HDI 8 v luat acum 4 luni la mana a 2-a . De cand l-am luat am vazut in spatele filtrului de motorina o mufa care atarna pe acolo(e albastra),dar masina mergand bine am cam ignorat problema fara sa uit insa de ea! Acum o saptamana am fost la schimbul de ulei si nenea de la service a scos tubulatura de la aer ca sa schimbe filtrul si tot odata a scos si o mufa care cred ca masoara debitul de aer care ajunge la turbina ,zic eu ca e fix inainte de turbina. Nu am observat ca a uitat sa o puna la loc si pana azi am zis ca am facut o alegere gresita cu uleiul Total. Masina nu mai tragea calumea , la viteze mai mici tremura tare si trebua retrogradat in viteza 1-a toate astea dupa revizie. Azi uitandu-ma dupa precablaj faruri de ceata am zarit acea mufa neconectata si am conectat-o de inadata si am dat o tura! Mare schimbarea s-a produs...masina tragea mult mai bine nu mai tremura nimic! De mentionat ca in bord nu arata nimic suspect fara mufa! Acum revine problema cu cealalta mufa care atarna in spatele filtrului de motorina! Mentionez ca se desprinde dintr-un cablu mai gros cu o mufa mare rotunda care e conectat fix prin spatele filtrului de motorina! Pozitia e incomoda si nu se vede unde ar trebui sa se conecteze! As avea o MARE rugaminte la voi daca v-ati putea uita pe acolo sa imi dati niste indrumari! Mersi anticipat!
PS 3 cred ca e cea rotunda care zic eu ca e conectata, 1 cred ca e cea care atarna, si 2 cred ca e mufa de la filtru motorina care determina daca e apa in filtru! Pe mine mufa 1 ma intereseaza unde se conecteaza!