Doamne, ce panarame de mesteri mai sunt si astia?
Era prea mare "casetofonul" ca sa intre in bord?

Din cate am vazut eu, pioneer-ul tau e standard, ocupa un slot DIN. Iar in C3 poti monta chiar si scule care au nevoie de 2 sloturi DIN (DVD playere, etc.)!!! Daca se referea la puterea amplif-ului de pe head-unit, a dat-o in bara si aici. Nici un head-unit nu poate sa duca o putere fara distorsiuni, suficient de mare incat sa-ti crape timpanele, indiferent de masina pe care e montat (chiar si pe Matiz). Sa nu-si mai faca el griji pentru altii.
In privinta compatibilitatii... ORICE player de pe piata, cu conectori sau adaptor ISO, este compatibil cu masina ta. De regula, fiecare producator are un conector proprietar, mai compact, montat in spatele head-unit-ului. In cutia produsului trebuie sa fie livrat si adaptorul care face trecerea de la conectorul proprietar la mufele ISO, precum si sina metalica de montaj. Atentie insa ca vei avea nevoie de un adaptor care sa faca trecerea de la mufa masinii (specifica PSA) la conectorii ISO. In concluzie, ai nevoie de 2 adaptoare, doar pentru alimentarea head-unit-ului si semnal audio amplificat in difuzoare: mufa Pioneer <-> ISO (livrat in cutia head-unit-ului), respectiv ISO <-> conector PSA. In plus, s-ar putea sa ai nevoie de un adaptor de antena care sa-ti faca trecerea de la conectorul de antena al head-unit-ului (de regula conector ISO sau DIN) la conectorul Fakra de la antena masinii.
Legat de alimentarea head-unit-ului... aici ai 2 variante, dar niciuna nu te va pune in situatia sa modifici instalatia electrica a masinii. Alimentare pe plus permanent, situatie in care head-unit-ul va functiona cu sau fara cheie in contact. Alimentare standard, caz in care head-unit-ul va functiona doar cu cheie in contact, atata timp cat masina nu a intrat in Economy Mode. Personal, as prefera varianta a 2-a, care nu presupune nicio modificare a adaptoarelor, si ofera un plus de siguranta, in cazul in care nu rezisti tentatiei sa opresti la timp jucaria, poti ramane fara baterie

In cazul in care vrei totusi sa ai alimentare permanenta, lucrul asta se poate rezolva foarte simplu, jongland cu niste fire pe adaptoarele mentionate mai sus (plusul prin cheie trebuie suntat la plusul permanent, DOAR pe adaptor).
Nu stiu ce filtre sunt la Crunch, dar la DLS am niste "cutiute" destul de mari. Le poti face sa incapa, dar e nevoie de ceva rabdare ca sa iasa treaba buna. Eu am reusit sa le strecor pe partile laterale ale bordului (sunt niste capace de plastic acolo).
Ai grija ca la C3 nu exista fire electrice, intre bord si stalpii dintre usile fata-spate, pentru difuzoarele spate. Cel putin la masina mea, dar si la masinile altor proprietari de pe forum, firele respective au fost de negasit (zgarcenia frantuzeasca).
Vezi ca mai exista pe forum niste topicuri mai vechi referitoare la montajul sculelor audio pe C3. O sa incerc sa le caut eu si sa le pun aici.
P.S. Ai grija cu mesterii, ca sunt smecheri, iau o caruta de bani, iar calitatea manoperei lasa de dorit (asta presupun ca o stiai deja). Eu unul am ajuns la concluzia ca lucrul facut de mana ta e sfant (daca stii ce faci).