DEFECT FUGITIV CILINDRUL 3--LEXIA
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
DEFECT FUGITIV CILINDRUL 3--LEXIA
mi-am pus masina pe lexia 3 dupa aparitia mesajului anti pollution fault....asta dupa vreo 3 sapt....masina nu mai avea nimic doar ca la semafor cateodata turatia motorului oscila un pic devenind f mica, sau motorul dardaia....pe lexia nimic surprinzator inafara faptului ca am gasit o eroare de tipul : DEFECT FUGITIV CILINDRUL 3....o stergeam dupa care aparea din nou....ce oare sa fie??are cineva idee?? are vreo legatura injectoarele??ma gandesc ca ar fi cazul sa le curat??
ALEXXX
Am mai auzit la cineva ca intr-o reprezentanta ii dadea o eroare la injectorul 3. Inregistra valoare fixa la corectia pe retur. Proprietarul era convins ca injectorul e bun si i-a convins sa puna Lexia si pe o masnia noua de test drive. Surpriza. Aceeasi valoare fixa la corectia pe retur la injectorul 3. Parea o buba la Lexia.
da este pe benzina....si eu ma gandesc ca este vb de un injector....pe lexia mi-a dat dupa cum spuneam defect fugitiv cilindrul 3....iar cand am luat fiecare injector la controlat mi-a dat ok la fiecare dintre ele...evident tot in lexia...masina are acum 90.000km...ma gandesc ca ar fi timpul sa ii curat injectoarele?? ideea e ca nu imi fluctueaza mereu turatia....foarte rar....a curatat cineva injectoarele?? unde si cati km a avut masina??
ALEXXX
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
le-am curatat eu la a mea la 132000, dar nici un rezultat.... am pus altele bune, iar acum la 142000 deja unul din ele iar tuseste... la mine stiu clar ca e de la gaz, nici nu ma mai stresez... dar... legat de curatat, am dat banii aiurea pt ceva care puteam sa fac si eu acasa... mai bine cauta metabond de benzina ca poate ii trece...
alta chestie, ca mi-am adus amine: poate sa fie si o bobina vinovata, cea de pe cbujia 3, sau chiar de la bujie... e de kko, pt ca nu poti vedea exact ce si cum, decat dupa ce faci anumite teste;
cel mai bine ar fi daca ai putea sa inversezi injectorul de la 3 cu altul, si apoi sa vezi daca eroarea e tot pe cilindrul 3 sau unde ai pus injectorul...
alta chestie, ca mi-am adus amine: poate sa fie si o bobina vinovata, cea de pe cbujia 3, sau chiar de la bujie... e de kko, pt ca nu poti vedea exact ce si cum, decat dupa ce faci anumite teste;
cel mai bine ar fi daca ai putea sa inversezi injectorul de la 3 cu altul, si apoi sa vezi daca eroarea e tot pe cilindrul 3 sau unde ai pus injectorul...
Înapoi la “Mecanica - C5 I-II”