danutz scrie:Apropo de dezactivarea ESP-ului: l-am dezactivat si am mers asa f putin, si s-a stins martorul care avertizeaza ca esp-ul e inactiv, ceea ce iar nu inteleg.In mod normal, ar trebui sa poti merge cu acesta decuplat, nu?Mai ales pt cei care vor sa simta la limita condusul unei masini (chiar daca nu e cazul meu).Am vazut apoi ca nici asta nu merge, am demontat acel captor girometric al esp.Intradevar, daca nu franez, discurile nu mi se mai infierbanta.Cand folosesc frana , chiar daca nu excesiv, tot imi infierbanta aceleasi discuri, ceea ce cred ca totusi e mai mult o cauza mecanica, care trebuie verificata atent.Cat despre scartait, aud si eu acest lucru pe spate, mai ales in oras la viteza mai mica.Oricum, poimaine merg sa o verific mai minutios, pt ca si eu sunt curios ce are.Merci de idei si sfaturi;mai tinem legatura !
P.S. Merci, Mihai deocamdata.Daca se dovedeste a fi si acel senzor problema pana la urma si trebuie neaparat schimbat, te contactez eu.Sper sa nu fie nevoie totusi, pt ca eroarea afisata era destul de mica la urma urmei, dar ramane de vazut.Stima !
nu, e normal ce se intampla, dupa 50 km/h, esp recupleaza in mod automat...
scoate-i siguranta aferenta si mergi cu ea asa si vezi daca se mai incing...
discurile se incing mereu la folosire normala, insa la valori domestice.